Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

То шо Вилијамс прв стигна до топката и Дендонкер го сопна.
Не велам дека е чисти пенал, ама се суделе пенали и за помалку од ова.
Боже Господе...
Не заебавај брат, ова никој нигде не би го свирнал како пенал.

Значи ни кешираат 45 милиони + James Maddison за најталентираниот млад англиски играч (со простор уште многу да напредува) кој некогаш чекорел на зелените фудбалски терени and we have a done deal !!!!

Ако е вистина,значи не се озбилни се мајтапат со лестер
А зошто сите го потценувате долгогодишниот репрезентативец на Англија. Кога Рома е воодушевена од нашиот долгогодишен столб на одбраната, зошто Лестер да не искешира 40 м. [emoji6]

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Што мислите за Хименез од Волвс? Висок, спретен, константен со погодоци, ја познава лигата, гледам дека и Волвс се отворени за продажба. Ми се мрчи зошто абер немаат од везњак инаку Хименез ми прави мерак за 9ка.
Автоматски споено мислење:

И за Хименез и за Невес се шпекулира денес. Лотарија ќе биди да се земат двајцата, мада за Невес не ми се верва толку, но се е можно.

Што мислите за Хименез од Волвс? Висок, спретен, константен со погодоци, ја познава лигата, гледам дека и Волвс се отворени за продажба. Ми се мрчи зошто абер немаат од везњак инаку Хименез ми прави мерак за 9ка.

Исплатлив ризик е Вернер ако е клаузулата од 30м активна за Јануари. Само проблемот е што според мене концепциски има многу сличности со Марсиал и Рашфорд. Оперира и во напад и лево крило. За напад за бекап опција повеќе би преферирал Манџукиќ, Раул Хименез профил играчи...

Ова го пишав на 9ти Ноември.
И мене ми прави мерак Раул Хименез затоа што би биле поразновидни во нападот. Гледам и за Невес шпекулации демек сме направиле контакт некаков (не знам колку е точна информацијата). Ако успееме во пакет да ги ангажираме овој месец ќе биде одлично според мене.

Јас кога и да сум го гледал Хименез ми оставал добар впечаток. Добро се позиционира, силен во дуели, не е тромав. За прва деветка у топ клуб можда и не е, али за втора опција и за тимови ко Палас, Барнли и слични на нив би бил супер.

Играчот е супер, борбен, знае на време да влета кај што треба, ама мислам не е за кај нас! Он во Вулфс игра со компактна средина која што врши постојан притисок на противникот, а него го исфрла во фор со доста чисти проигрувања. Со нашата моментална средина незнам кој напаѓач да се земе ќе пропадне.

Јас кога и да сум го гледал Хименез ми оставал добар впечаток. Добро се позиционира, силен во дуели, не е тромав. За прва деветка у топ клуб можда и не е, али за втора опција и за тимови ко Палас, Барнли и слични на нив би бил супер.
Релативна работа, зависи како ќе му легне системот и како ќе напредува тимот! А што сме ние подобри од Палас у моментов?

Највероватно сакаше да кажи за против тимови како Палас и Барнли и те како ќе ни се најди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom