Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Требаше да се купи 2 играчи од средина, а имаше еден куп достапни. Не може ако неможеш да ги донесеш играчите кој ги сакаш никој да не земеш. Треба да имаш и Б план.

Оле се уфилмал дека е Ферги и не зима план б играчи.Се е тоа супер ама треба да имаш добар тим за такво нешто и тактика што може да надокнади за такво отсуство.

Клоп исто врќе не зима план б играчи, ама си го среди тимот прво.

Оле се уфилмал дека е Ферги и не зима план б играчи.Се е тоа супер ама треба да имаш добар тим за такво нешто и тактика што може да надокнади за такво отсуство.

Клоп направи екипа од план б играчи.

Кој и да дојдеше од играчите од средината за кој се шпекулираше летово ќе го подобреше тимов драстично.

Треба да го разгледаат Тимо Вернер иначе. Им се вклопува во профилот на играчи што ги бараат - млад, талентиран, со осет одличен осет за гол. Заедно со некој поискусен, како Манџукиќ на пример значајно би ни го подобриле нападот.

Треба да го разгледаат Тимо Вернер иначе. Им се вклопува во профилот на играчи што ги бараат - млад, талентиран, со осет одличен осет за гол. Заедно со некој поискусен, како Манџукиќ на пример значајно би ни го подобриле нападот.
Тој би бил топ избор за напаѓач и како што знам има клаузула од 30 милиони.

Исплатлив ризик е Вернер ако е клаузулата од 30м активна за Јануари. Само проблемот е што според мене концепциски има многу сличности со Марсиал и Рашфорд. Оперира и во напад и лево крило. За напад за бекап опција повеќе би преферирал Манџукиќ, Раул Хименез профил играчи...

Утре најверојатно Брендон Вилијамс ќе биде лев бек.
David de Gea, Sergio Romero, Lee Grant, Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelof, Harry Maguire, Marcos Rojo, Phil Jones, Brandon Williams, Scott McTominay, Andreas Pereira, James Garner, Fred, Jesse Lingard, Juan Mata, Daniel James, Marcus Rashford, Anthony Martial, Mason Greenwood

Де Геа
Ван Бисака - Мегвајер - Рохо - Брендон
Скот -Фред
Переира
Џејмс - Марсијал - Рашфорд тие ке се први 11 најверојатно

Кој се тие правилни одлуки? Одлуката да ги продаде Лукаку и Санчез и да не купи нивни замени и да се потпре на Чонг и на Гринвуд ли? Одлуката да не доведе замена за Ерера кој му беше најдобар играч на средината ли?
Автоматски споено мислење:

По мене топ 5 сезонава да бидеме ни е максимум што можеме освен ако не направиме луда серии на победи како лани од 2-3 месеца.
Na dolgorocen plan, ne na kratkorocen. Vo skoro vreme kje izlezat rezultatite na videlina.

До кај е со повредата Шо? Не дека беше нешто ама па долго го нема?

Истата приказна секоја година е со Шо...Ќе врзи неколку натпревари и после уште дупло од нив пауза ради повреда. Полека губам надеж во него. Нека ја презема Брендон позицијата чекор по чекор.

Истата приказна секоја година е со Шо...Ќе врзи неколку натпревари и после уште дупло од нив пауза ради повреда. Полека губам надеж во него. Нека ја презема Брендон позицијата чекор по чекор.
После повредата не е веќе ист. Многу претпазлив стана.

Реално ова ни е најсилен состав.
Автоматски споено мислење:

Ќе ја даваат ли на тв ?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom