Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
23 август 2010
Мислења
39.805
Поени од реакции
115.817
То шо Вилијамс прв стигна до топката и Дендонкер го сопна.
Не велам дека е чисти пенал, ама се суделе пенали и за помалку од ова.
Боже Господе...
Не заебавај брат, ова никој нигде не би го свирнал како пенал.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.857
Поени од реакции
21.692
Значи ни кешираат 45 милиони + James Maddison за најталентираниот млад англиски играч (со простор уште многу да напредува) кој некогаш чекорел на зелените фудбалски терени and we have a done deal !!!!

Член од
24 јануари 2015
Мислења
1.834
Поени од реакции
1.309
Ако е вистина,значи не се озбилни се мајтапат со лестер
А зошто сите го потценувате долгогодишниот репрезентативец на Англија. Кога Рома е воодушевена од нашиот долгогодишен столб на одбраната, зошто Лестер да не искешира 40 м.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Што мислите за Хименез од Волвс? Висок, спретен, константен со погодоци, ја познава лигата, гледам дека и Волвс се отворени за продажба. Ми се мрчи зошто абер немаат од везњак инаку Хименез ми прави мерак за 9ка.
Автоматски споено мислење:

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
И за Хименез и за Невес се шпекулира денес. Лотарија ќе биди да се земат двајцата, мада за Невес не ми се верва толку, но се е можно.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.759
Поени од реакции
9.539
Што мислите за Хименез од Волвс? Висок, спретен, константен со погодоци, ја познава лигата, гледам дека и Волвс се отворени за продажба. Ми се мрчи зошто абер немаат од везњак инаку Хименез ми прави мерак за 9ка.

Исплатлив ризик е Вернер ако е клаузулата од 30м активна за Јануари. Само проблемот е што според мене концепциски има многу сличности со Марсиал и Рашфорд. Оперира и во напад и лево крило. За напад за бекап опција повеќе би преферирал Манџукиќ, Раул Хименез профил играчи...
Ова го пишав на 9ти Ноември.
И мене ми прави мерак Раул Хименез затоа што би биле поразновидни во нападот. Гледам и за Невес шпекулации демек сме направиле контакт некаков (не знам колку е точна информацијата). Ако успееме во пакет да ги ангажираме овој месец ќе биде одлично според мене.

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.428
Поени од реакции
7.127
Јас кога и да сум го гледал Хименез ми оставал добар впечаток. Добро се позиционира, силен во дуели, не е тромав. За прва деветка у топ клуб можда и не е, али за втора опција и за тимови ко Палас, Барнли и слични на нив би бил супер.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.647
Поени од реакции
8.232

Играчот е супер, борбен, знае на време да влета кај што треба, ама мислам не е за кај нас! Он во Вулфс игра со компактна средина која што врши постојан притисок на противникот, а него го исфрла во фор со доста чисти проигрувања. Со нашата моментална средина незнам кој напаѓач да се земе ќе пропадне.

Јас кога и да сум го гледал Хименез ми оставал добар впечаток. Добро се позиционира, силен во дуели, не е тромав. За прва деветка у топ клуб можда и не е, али за втора опција и за тимови ко Палас, Барнли и слични на нив би бил супер.
Релативна работа, зависи како ќе му легне системот и како ќе напредува тимот! А што сме ние подобри од Палас у моментов?

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Највероватно сакаше да кажи за против тимови како Палас и Барнли и те како ќе ни се најди.

Kajgana Shop

На врв Bottom