Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Мене моментално ист импакт во играта ми имат Лингард и Шо, не битно кој како играл пред 3-4 сезони, гледај моментално. После таа повреда еве веќе 3 сезони никако да ја врати старата форма која ја потенцираш. И двата имаат повремени блесоци и то е то. Шо не покажа ништо повеќе од Вилијамс ова сезона. Искрено моментално дури и Јанг би го играл пред Шо...

И ние среќа од цела генерација од Саутемптон тие години (Мане, Тоби, Ван Дајк...) за Шо се фативме

Член од
14 април 2012
Мислења
32.920
Поени од реакции
67.617
Малце не можам да разберам со што заслужи Вилиамс да биде седнат на клупа за сметка на Шо. Моментално не гледам што Шо пружа повеќе отколку Вилиамс во одбрана, а за напад, вториов е Роналдо за Шо.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.280
Малце не можам да разберам со што заслужи Вилиамс да биде седнат на клупа за сметка на Шо. Моментално не гледам што Шо пружа повеќе отколку Вилиамс во одбрана, а за напад, вториов е Роналдо за Шо.
Сркоја чест за Вилијамс ама неискуството на моменти му излегува на површина.Влага во беспотребни стартови и е беспотребно оштар и груб што значи картони.

Во ЛЕ неколку пати до сега топка закачи со рака, среќа нема ВАР инаку пенали ќе беа.
Знае понекогаш да се најде и надвор од позиција.

Како и да е, ова се проблеми кои се решаваат со играње, и мислам со послаби екипи нема зошто да не игра.Од друга страна Шо е посигурен/стабилен дефанзивно.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Што е право, право е,на Шо му се радуваше, не си запомнил! Лом ме направи, кога реков дека сме купиле прасе ;)
Па нормално дека сум му се радувала, најголем талент беше тогаш на островот, јас не негирав некаде или па да дробев дека сум го ругала. Ама календаров кажува уште недела дена до 2020, не јуни 2014, така да не знам како ова ви е некаков си аргумент. Вие двајца ем сакате да се ослободиме од паразитите ама ем да ги зачуваме тие што изиграле цели 3 утакмици, каде бе со муабетов, не е ова Југославија 73та.

Јас сум сите со 2-3+ сезони а се како удрени со мокар чорап да летаат од екипава, вие сте да изиграваме црвен крст и комфорна зона :toe: ете гледате и сами до каде стигнавме со шанси давање и пак истото ми го сугерирате.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Уште тој Халанд фали и таман ќе е.
За сега ни треба десно крило и среден ред. Халанд нема што тука да прави... Едино ако не мислат да продаваат напаѓачи нека го земат

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Едино ако не мислат да продаваат напаѓачи нека го земат
Јунајтед и да сака да продаде напаѓач не може бидејќи таков играч не постој во тимот. Преку таковото од "крилни напаѓачи" со недефинирана позиција како Рашфорд и Марсијал, дај некоја класична 9-ка.

Член од
16 април 2008
Мислења
2.525
Поени од реакции
2.380
Јунајтед и да сака да продаде напаѓач не може бидејќи таков играч не постој во тимот. Преку таковото од "крилни напаѓачи" со недефинирана позиција како Рашфорд и Марсијал, дај некоја класична 9-ка.
Баш. Плус кога веч се критикува и на сметка на Марсијал треба да има оштра критика. Можда има талент и све тоа ама работната етика му е чиста нула. Потенцијалот не вреди ништо без работа а тој буквално си го лади и продава муда за бубрези кога треба да се брка резултат. Не вреди да се збори за Лингард дека тој секако е мртов. Оле настрана што треба да мисли за десно крило, играч или два во средина, напаѓач треба обавезно да се купи и штопер дека Линделоф е најмртвиот евр играч.

Член од
24 јануари 2015
Мислења
1.837
Поени од реакции
1.314
Баш. Плус кога веч се критикува и на сметка на Марсијал треба да има оштра критика. Можда има талент и све тоа ама работната етика му е чиста нула. Потенцијалот не вреди ништо без работа а тој буквално си го лади и продава муда за бубрези кога треба да се брка резултат. Не вреди да се збори за Лингард дека тој секако е мртов. Оле настрана што треба да мисли за десно крило, играч или два во средина, напаѓач треба обавезно да се купи и штопер дека Линделоф е најмртвиот евр играч.
Околу Линделоф. Колку што се сеќавам на припремите летоска играше со Баи, а не Линделоф. Е сега што имавме среќа Баи да се повреди пред почеток на сезона тоа е друг моабет.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.743
Поени од реакции
8.460
Околу Линделоф. Колку што се сеќавам на припремите летоска играше со Баи, а не Линделоф. Е сега што имавме среќа Баи да се повреди пред почеток на сезона тоа е друг моабет.

Баи 90% од времето е повреден, тешко некоја фајда од него! Заклучок, треба да се бара партнер на Мегваер!

Член од
24 јануари 2015
Мислења
1.837
Поени од реакции
1.314
Баи 90% од времето е повреден, тешко некоја фајда од него! Заклучок, треба да се бара партнер на Мегваер!
Мислам дека Оле имаше во план да ги ротира двајцата. Ем да одморат малце ем кога имаш конкуренција ќе се потрудиш малце повеќе. Вака Линделоф ја изигра цела полусезона. Добар лош нема замена.

Kajgana Shop

На врв Bottom