- Член од
- 7 декември 2019
- Мислења
- 4.729
- Поени од реакции
- 8.412
Ок во погрешен кош си ме ставила, ама нема љутиш! Јас исто сум за болдираното, дури многу често јас и при доаѓањето на некои сум бил категорички против. Утка ми се Шнајдерлин и Депај, за нив мислев дека 100% ќе успеат. За Шнајдерлин долго верував дека ќе упали, а за оној циганот уште кога го видов со ролс ројсот и јакните, јасно беше штоманга сме зеле!Па нормално дека сум му се радувала, најголем талент беше тогаш на островот, јас не негирав некаде или па да дробев дека сум го ругала. Ама календаров кажува уште недела дена до 2020, не јуни 2014, така да не знам како ова ви е некаков си аргумент. Вие двајца ем сакате да се ослободиме од паразитите ама ем да ги зачуваме тие што изиграле цели 3 утакмици, каде бе со муабетов, не е ова Југославија 73та.
Јас сум сите со 2-3+ сезони а се како удрени со мокар чорап да летаат од екипава, вие сте да изиграваме црвен крст и комфорна зонаете гледате и сами до каде стигнавме со шанси давање и пак истото ми го сугерирате.
Категорички бев против Стаорецот, Мурџо, Ибра и Погба, исто не ми беше ќејф и кога го земаа Шо за да го тргнат Битнер
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Тажен :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/frown.png)
Историјата со Погба почна уште кога влезе еднаш на 20 минути пред крај, се понашаше како увреѓена принцеза( не ме држете за збор може и на јутјуб сум го гледал ова, не директно), и ми се направи ќејф искрено кога Ферги го шутна! Прајте си филмови колку сакате, јас стојам на мислење дека на човечето му фали цел намештај, не една или две даски!
Слабост од секогаш ми биле Берба и Мата, а исто криво ми е што ич не му дадоа шанса на Заха
![Тажен :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/frown.png)
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)