Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ги сакам воопшто Сити ама ова сега беше чист пенал.
Беше пенал ова, да беше во Шпанија и Италија сигурно ќе беше судено, можеби и првата рака ќе беше пенал.
Не знам зошто постои ВАР ако вакви работи не се судат.
Ама ок, битно офсајдот од пола милиметар на некој играч пред пар недели беше досуден, и ете, битно ВАР го убзрува фудбалот, и помага на правдата, и го прави спортот ептен попопуларен.
Одлична ствар е ова ВАР тотално
Не се срами бе. Кое прво беше пенал?Hahahaha kakva komedija 2 cisti penala ne svirna za City, narocito vtoriov bese sramota da ne se svirne. Sudenjeto vo Anglija e sramno.
Toa blokiraniot sut na Megvaer, dva kontakta imase so raka proveri si na snimka. Ama ok Anglija e pa sfakjam mora za inat da ne se svirat nekoi raboti. A ova vtoroto haha elementi imaloНе се срами бе. Кое прво беше пенал?
Второто имаше елементи да го суди,а тоа прво кое ти е не сфаќам? Пошто форсаш нешо ,иако знам зашо форсаш.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Па не би рекол, ова подоле сезонава во Шпанија не беше свирнато како пенал. Ваљда изгледа се помалце и помалце ќе ги свират овие ситуации за пенал, каде играчот при лизгачки старт ја удира топката со рака.Беше пенал ова, да беше во Шпанија и Италија сигурно ќе беше судено, можеби и првата рака ќе беше пенал.