Premier League - Season 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата The Accountant
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Иначе прееска не пишав....ама ова што го прави Тотенхем и се враќа во битката за Топ 4 можеше да биде и Арсенал..ама не го сакаа Мурињо.... :toe:

Не знам зошто постои ВАР ако вакви работи не се судат.

Ама ок, битно офсајдот од пола милиметар на некој играч пред пар недели беше досуден, и ете, битно ВАР го убзрува фудбалот, и помага на правдата, и го прави спортот ептен попопуларен.

Одлична ствар е ова ВАР тотално

Беше пенал ова, да беше во Шпанија и Италија сигурно ќе беше судено, можеби и првата рака ќе беше пенал.

Можам да замислам што се ќе збори Пеп после ова. Веројатно ќе напушти на крај од сезонава. :pos::pos:

Не ги сакам воопшто Сити ама ова сега беше чист пенал.

По која основа беше чист пенал?..зошто коментирате кога не разбирате воопшто?..ваквите ситуации не се свират пенали бидејќи позицијата на раката е природна во паѓачка позиција..ваква ситуација имаше на Реал против Бетис исто и не свирнаа пенал иако сите се чудеа...како ќе паднеше Фред ако ги држеше рацете назад?..како кула или споменик?..мора едната рака да е испружена при паѓање за да не дојди до повреда на самиот играч.
Автоматски споено мислење:

Беше пенал ова, да беше во Шпанија и Италија сигурно ќе беше судено, можеби и првата рака ќе беше пенал.

Во ниту една лига немаше да биди пенал бидејќи не е.
Автоматски споено мислење:

Не знам зошто постои ВАР ако вакви работи не се судат.

Ама ок, битно офсајдот од пола милиметар на некој играч пред пар недели беше досуден, и ете, битно ВАР го убзрува фудбалот, и помага на правдата, и го прави спортот ептен попопуларен.

Одлична ствар е ова ВАР тотално

ВАР во глобала се бламираат ама за ова се во право..во ниту еден случај не е пенал

Hahahaha kakva komedija 2 cisti penala ne svirna za City, narocito vtoriov bese sramota da ne se svirne. Sudenjeto vo Anglija e sramno.
Не се срами бе. Кое прво беше пенал?
Второто имаше елементи да го суди,а тоа прво кое ти е не сфаќам? Пошто форсаш нешо ,иако знам зашо форсаш.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Не се срами бе. Кое прво беше пенал?
Второто имаше елементи да го суди,а тоа прво кое ти е не сфаќам? Пошто форсаш нешо ,иако знам зашо форсаш.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Toa blokiraniot sut na Megvaer, dva kontakta imase so raka proveri si na snimka. Ama ok Anglija e pa sfakjam mora za inat da ne se svirat nekoi raboti. A ova vtoroto haha elementi imalo :)

Првото на Линделоф не беше пенал зошто неговата игра со рака не влијаеше на текот на акцијата, играта со рака на Фред беше пенал според мене. Фред влезе во дуелот со залепена рака за тело, но во моментот на контактот со рака имаше минимално одвојување од телото и неговата игра со рака влијаеше на текот на акцијата.

Имало елементи. Немаше елементи, беше пенал.
Исто како што беше она на Рашфорд и исто како што не беше ,,раката на Линделоф".

Штета што фекалииве судиски ќе ја фрлат во сенка тактичката доминација полувремево, над магот Гвардиола.

Па не би рекол, ова подоле сезонава во Шпанија не беше свирнато како пенал. Ваљда изгледа се помалце и помалце ќе ги свират овие ситуации за пенал, каде играчот при лизгачки старт ја удира топката со рака.

72729764_2501240136823639_1260043065620430848_n.png

Не беше пенал. У паѓање и башка ги држеше рацете позади, остави само за да се потпре при паѓање. Никад ова не е пенал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom