Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа е, никој не се замара да ваѓа хд видеа од десет агли за да докажи дека беше чист пенал.Ni gospod Bog ne moze od videovo da zakluci nesto, a kamoli da kazes cist penal.
И лејкерс да земе титулаАко по некоја случајност Интер и Ливерпул во иста година освојат домашна титула, тогаш liquidate your assets, инвестирајте во злато, станете preppers, почнете да го градите своето нуклеарно засолниште, зошто не знам кога и не знам како, ама не очекува цивилизациски крах.
Ливерпул осваја за освајање ама Интер...Ако по некоја случајност Интер и Ливерпул во иста година освојат домашна титула, тогаш liquidate your assets, инвестирајте во злато, станете preppers, почнете да го градите своето нуклеарно засолниште, зошто не знам кога и не знам како, ама не очекува цивилизациски крах.
oni sredno zalosni, ama sudiite im se vlezeni u goat modeИ тоа Јуве игра средно жалосно па дури сега стигнаа до прво место
oni sredno zalosni, ama sudiite im se vlezeni u goat mode
Не требеше да му ја трга топката на Пјанич, таа беше негова, затоа газењето е оправдано.
Da se potkrepi muabetot.