Serie A 2019/2020

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Чист пенал за Јувентус во 94 не свиреа, Роналдо со глава шутираше и можеби никој не го допре ама он го утна голот а според новите правила тоа е пенал... Ако не ги знаете новите правила земете прочитајте ги, Јувентус е оштетен.
Стварно чист пенал не дадоја за фаул врз Де Лихт, ама нема да видиш никој да плаче за тоа недела дена.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Стварно чист пенал не дадоја за фаул врз Де Лихт, ама нема да видиш никој да плаче за тоа недела дена.
Не ја гледав, онака се заебавам, инаку на кој резултат не беше свирнат пеналот на 2-2? И снимка ако извадат стави, баш ме интересира да видам една одлука против Јуве.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Скапаници, неможеше секогаш со - игра да се вадат.
Не може бе гол да дадеш и да им остаиш топка и ништо да не направиш. Кои се Сасуоло и сите слични да им биде оставен посед?

Старо ѓубре. Како стојат работите, деградација е овој за Алегри, колку и да беше лош со тактики и сл.

Изгледа дојде време за промена на врвот.
Неможам да ве разберам фановите на Јувентус...сеуште сте без пораз,90% досега ви се победи..ги победивте директните конкуренти за титулата(Интер и Наполи), први во ЛШ групата и пак сте незадоволни..се понашате бетер од фановите на Барселона..

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Неможам да ве разберам фановите на Јувентус...сеуште сте без пораз,90% досега ви се победи..ги победивте директните конкуренти за титулата(Интер и Наполи), први во ЛШ групата и пак сте незадоволни..се понашате бетер од фановите на Барселона..
Единствено позитивно се резултатите. Но, со ваква игра до кога ќе траат истите? Не може од август до мај вака да биде, игра у негатива, резултати у позитива.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.909
Поени од реакции
23.604
A ti si beter vo fan klubot. Imame samo dva kiksa vo Serija A, se utepa gomna jadenje pred sekoj natprevar deka kje kiksneme.

Makaron

Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Не ја гледав, онака се заебавам, инаку на кој резултат не беше свирнат пеналот на 2-2? И снимка ако извадат стави, баш ме интересира да видам една одлука против Јуве.
Појма немам, мислам дека беше на 1-1 во прво полувреме, ако излезе снимка некаде ќе ја искоментираме.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Juve do sea koga pobeduvase, na muskuli bez igra, inter pobeduva so super igra.. toa e razlikata i zatoa ne sme zadovolni

Makaron

Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
EKtRQGaWsAA2w4A.jpeg

Чист пенал и тоа е тоа, среќа никој не се замара претерано, знаеме дека Јуве изигра лошо и не заслужи победа.

Последно уредено:
Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Прегледај го приврзокот 223956

Чист пенал и тоа е тоа, среќа никој не се замара претерано, знаеме дека Јуве изигра лошо и не заслужи победа.
Сега имаше иста ситуација врз Лаутаро и овој бараше пенал... Ни тоа на Јувентус е пенал ни ова на Интер. Барем да го тегнеше накај него. А за сликата не ми збори ич пошто и од Лаутаро да ти пратам слика ќе изгледа како да го дават со гилотина.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.670
Поени од реакции
115.303
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Се смееше интернетот за first tоuch-oт на Лукаку ама треба да се извади видео од Пјонтек и неговите лудувања оваа сезона заедно со тажната виолина.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.117
Поени од реакции
9.067
Се смееше интернетот за first tоuch-oт на Лукаку ама треба да се извади видео од Пјонтек и неговите лудувања оваа сезона заедно со тажната виолина.
Снемаа муниција пиштолите на Пјонтек годинава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom