Serie A 2019/2020

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 август 2010
Мислења
39.668
Поени од реакции
115.297
site "pojaki" timovi gi islapavme do sega sto se sretnavme, im odrzavme lekcii na napoli, inter, atletiko, da ne recam atalanta i milan... posed, sansi, nieden poraz do sega...
Од овие што ги наброја само Интер го надиграа. Со Милан беа срам и дадоа гол после индивидуален потег на Дибала, односно мајсторија. Со Аталанта не ми се отвара уста, ај што бевте дно па и судии ви помогнаа. Со Наполи не знам какви лекции сте читале кога едно добро полувреме изигравте и у второ ве удавија па со среќен автогол на Кулибали победивте. НЕ знам со Атлетико таму не ја гледав, не можам да зборам за тој меч.

Јувентус игра срамно до сеа со оглед на јачината на тимот и длабочината на ростерот.

faust.mephistopheles

Aga Aganlija
Член од
9 декември 2014
Мислења
747
Поени од реакции
1.618
Jувентусн = Вмро :pos: :pos: ...си одговараат едни со други..долго време владеат,најглолеми бандити и криминалци и плус сите весници нивни се:pos:
Coincidence? I don't think so.. Taa gazetata e beter od kurir I vecer zaedno :)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Од овие што ги наброја само Интер го надиграа. Со Милан беа срам и дадоа гол после индивидуален потег на Дибала, односно мајсторија. Со Аталанта не ми се отвара уста, ај што бевте дно па и судии ви помогнаа. Со Наполи не знам какви лекции сте читале кога едно добро полувреме изигравте и у второ ве удавија па со среќен автогол на Кулибали победивте. НЕ знам со Атлетико таму не ја гледав, не можам да зборам за тој меч.

Јувентус игра срамно до сеа со оглед на јачината на тимот и длабочината на ростерот.
Kako i da igra, sepak pobeduva.. za rosterot si u pravo, baska posle 5 god nov trener ali sepak ke sudime i zborime tamu vo maj.. za sega igraat onolku kolku sto im treba.. ma da nikad ne bil juve tim sto forsira i gi pleska pomalite so 5-6:0

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.709
Поени од реакции
17.601
Не си го гледал во Челзи затоа така викаш :D

Во Наполи имаше надреална екипа, затоа имаше добри резултати, еве вака после Наполи некако тешко ја повторува истата игра... (али добро, ипак не е ко Пеп да си изгради своја екипа од 0 со сите играчи што он ги сака)
За стилот на Сари да успее треба страшно добро технички поткована средина и креативци или добри крила ни Челзи ни Јуве се моментално комплетни во тие делови.

Кај Јуве допрва треба целиот среден ред да го видиме да изигра утакмица заедно пошто Кедира го истисна полека од прв тим се повеќе игра Бентанкур. Кога играат Ремзи и Дибала веќе е др стил на игра има кој со кој да проигра остана само уште Рабио да го видиме место Матуиди.. Сигурно др слика ќе е

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.378
Поени од реакции
3.178

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.709
Поени од реакции
17.601
FIFPro have announced they are helping Napoli players avoid “further abuse and intimidation by the Serie A club” after their heavy fines, which were imposed "without valid grounds."

The players were docked part of their October salary, up to 50 per cent in some cases, for refusing to go back into a training retreat.

A meeting with President Aurelio De Laurentiis had seemed to clear the air, but this morning FIFPro – the union of world football players – announced it was helping them fight the fines with the Italian Players’ Association.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Најголемо засилување за Интер сезонава е Де Лихт

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Јес да Де Лихт им ја даде, ама оваа мораше Буфон да ја фати. Па не шутна бе на празен гол.

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.377
Пак Дибала на крај ќе ги извади(90+)... само он им вреди у тоа нападот. Ебате екипата нека кикснат више доста се ваѓаа у последни минуте. Интер да си биде прв да заличи табелата. :свиркам:

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.762
Поени од реакции
8.022
Пак Дибала на крај ќе ги извади(90+)... само он им вреди у тоа нападот. Ебате екипата нека кикснат више доста се ваѓаа у последни минуте. Интер да си биде прв да заличи табелата. :свиркам:
То е... шо да прајме, го немаме ние Сенси у средина.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Скапаници, неможеше секогаш со - игра да се вадат.
Не може бе гол да дадеш и да им остаиш топка и ништо да не направиш. Кои се Сасуоло и сите слични да им биде оставен посед?

Старо ѓубре. Како стојат работите, деградација е овој за Алегри, колку и да беше лош со тактики и сл.

Изгледа дојде време за промена на врвот.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Чист пенал за Јувентус во 94 не свиреа, Роналдо со глава шутираше и можеби никој не го допре ама он го утна голот а според новите правила тоа е пенал... Ако не ги знаете новите правила земете прочитајте ги, Јувентус е оштетен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom