UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 август 2010
Мислења
39.924
Поени од реакции
116.341
Неколку утакмици имама пратено на Интер сезонава, и секогаш, ама баш секогаш најмногу се истакнувал овој Мартинез
Мини Агуеро е Лаутаро Мартинез, и нешто што највеќе ме радува е што напредува од натпревар во натпревар. Според мене единствена маана му е што знае некогаш да биде себичен, иако еве се покажува дека одлично соработуваат со Лукаку сезонава. Има до душа и уште една маана, премногу глупи жолти картони прави, ама онака апла глупави, ваљда не може да исконтролира емоции. Се надевам ќе го среди тоа Конте со текот на времето, сепак млад е Лаутаро.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.924
Поени од реакции
116.341
:pos:
Автоматски споено мислење:

Идете на 3:30 на видеово, ако ова е пенал тогаш нека се угаси фудбалот. Срамна одлука на свињата Марцинијак, да му ебам се најмило.

Последно уредено:
Член од
30 мај 2019
Мислења
2.191
Поени од реакции
4.031
Какви се шансите Салзбург да направат чудо на свој терен во последно коло и да го елиминираат Ливерпул? (што во Австрија ќе го игра третиот меч во шест дена после мечеви со Евертон и Борнмут) :D
Немаат. :P Играат добар офанзивен фудбал годинава, ама оставаат доста простор во одбрана.

Да дај госпо да изгуби Ливерпул последно коло 1-0 од Салзбург и чао, таби папа.
Госпо тешко дека ќе му помогне на Салзбург...

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Интересно ќе биде последно коло за Пул и Интер, најинтересно е што и двете екипи и да загубат пак може да се пласираат даље :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.300
Поени од реакции
46.844
Интересно ќе биде последно коло за Пул и Интер, најинтересно е што и двете екипи и да загубат пак може да се пласираат даље :D
Da, tehnicki si vo pravo zasto ako liverpul izgubi 5-4, 6-5, 7-6 u tajbrejk i tn i tn, ke idat dalje. Duri ni 4-3 ne im odgovara zasto surprisingly salzburg imaat bolja gol razlika. Ali back to reality, ne im odgovara poraz na liverpul zasto verojatnosta da izgubat 5-4 e premala.
Istoto vazi i za napoli so genk, ke gi udavat doma.

Same goes for inter, dormtund klasika doma ke tepaat so praga, barsa ke doe so kombiniran sostav, 3 ili 4 dena posle inter gostuvaat na sosiedat, pa posle isto u tek na nedela ja igraat odlozenata so real, ali ova ne mora nesto da znaci, tie sto ke igraat za barsa ke vlezat motivirano so zelba da se dokazat i nametnat.

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
На крај испаднаа интересни групите. Последните неколку години пред последното коло веќе се знаеја 13-14 осминафиналисти. Сега се знаат само 8. Ова и не се сеќавам кога било последен пат.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.632
Поени од реакции
22.367

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.300
Поени од реакции
46.844
Inter doma ne gubi od Barsa B. Da sme realni.
ama treba da pobedi, nikakov garant ne postoi za takvo nesto. I lani dvete gi igraa bez mesi barsa, edvaj bod osvoi inter doma, ok spaleti bese trener i toa e biten faktor u situacijava ali pak, deka sigurno inter pobeduva ne bi rekol. Grizman mislam ke im igra, fati mati tie decata, site grebat za prv sostav, ke vlezat motivirano, na prepolna meaca ke igraat i ke sakaat da pokazat muda i karakter za da se nametnat kaj mrtviot valverde.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.593
Поени од реакции
13.963
Зезната ситуација за Интер е што цел притисок е на нив сега, мора да победат, Барса ќе е со комбиниран состав и нула притисок, тие што ќе се на терен сигурно ќе играат максимум, нема да калкулираат. Да беше Спалети ќе ја усереа сигурно, вака Конте мислам дека ќе ги среди психички и ќе поминат.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.924
Поени од реакции
116.341
Pa da go ebam, prvata na Kampot gi udavivme u prvo i toa so full tim igrase Barsa, u vtoro majstoriite na Suarez i Mesi presudija. Ne gleam zaso ne bi pobedile na Meaca vo situacija koga Barsa ke dojde so koNbiniran tim... Deka ke ni ja pustat toa malo morgen, ali definitivno nema da imaat pregolem motiv.

Inace ja mislam deka Pool ke gi otstrafi Salzburg ali ajde. :D

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.413
Поени од реакции
3.239
Точно, Интер уште кога беше во easy konte mode го одигра најдоброто прво полувреме во ЛШ и тоа против Барса А....сега...нема што да се збори...Интер иде понатаму... ( Рома ја бањаше Барса ...итн...итн...)
P.S.Со одглед на ситуацијава во Наполи исто ептен ми е мило што ќе одат понатаму...(99% треба )

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.593
Поени од реакции
13.963
Pa da go ebam, prvata na Kampot gi udavivme u prvo i toa so full tim igrase Barsa, u vtoro majstoriite na Suarez i Mesi presudija. Ne gleam zaso ne bi pobedile na Meaca vo situacija koga Barsa ke dojde so koNbiniran tim... Deka ke ni ja pustat toa malo morgen, ali definitivno nema da imaat pregolem motiv.

Inace ja mislam deka Pool ke gi otstrafi Salzburg ali ajde. :D
Баш поради тоа, во нормални околности каде двата тима ќе решаваа меѓу себе, со фул состави ќе бевте големи фаворити, пошто Барса е мизерна годинава и дома, а во гости да не правам муабет, од кој стигна изгуби. Голема зафрканција е психичкиот притисок дека мораш да победиш, па гледаш и на резултатот на другата утакмица итн. Ако го средат тоа не би требало да имаат проблем да победат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom