Додека има интересЗнае некој до кога игра Џокер во Синеплекс?
Најс, требаше да одам денес ама другар се разболе и ги откажав картите, па се засекирав да не прекинат да го даваатДодека има интерес
Сигурно уште пар недели ќе биде
Јеп... кога го гледавме Mother! на Аронофски... од тогаш наваму немало ништо...Има некој добиено покана за некаков настан за black card?
Пред 2 години направија нешто такво за нивниот роденден и од тогаш ништо немаат направено..![]()
Јас мислев дека Свети Николе нема ни жители,а камоли ли кино.Бил некој во киното во Свети Николе, Киноверзум?
Јас мислев дека Свети Николе нема ни жители,а камоли ли кино.
1. ДаИмам две кратки прашања, ме мрзи да шалтам претходни страници:
1. Што мислите, за во Синеплекс добро е во сала 6 да се седи ред 9, седиште 10 за 3Д? (од прилика, од искуство). Кое е идеално седиште за Вас?
2. После резервација на карта, може ли да го кажам само кодот за подигнување на благајната, без да принтам?
Првпат резервирам (заостанат сум, знам)
Ретко идам во кино (не сум од Скопје), и кога идам нејќам 2Д да гледам зашо дома си имам 2Д на монитор или ТВ и зато одам 3Д да гледам (да сменам малку од 2Д на 3Д). Знам дека овие филмови сега што се даваат (анимираните не ги сметам) се снимани во 2Д, само во пост-продукција им имаат додадено 3Д ефекти, ама тоа е.Е сега не знам колку често гледаш 3Д, чисто да знаеш да влезеш со мали очеквуања во 3Д-во, да знаеш не додава премногу во филмот
Кинотека најави некакви проекции на отворено, другите нема да работат во догледно време најверојатно.Дали има најава за отварање на кината,и ако се отварат дали мислите дека БИ МОЖЕЛЕ да репризират нешто од порано?
Да им текне вака нешто да направат би било топКинотека најави некакви проекции на отворено, другите нема да работат во догледно време најверојатно.
My pool body is readyДа им текне вака нешто да направат би било топ
мада научна фантастика
![]()