dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.427
- Поени од реакции
- 85.400
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Излезен е на DVD ама нема излезено пиратски release од DVD source туку само снимани од стриминг сајтови.Излезен е на ДВД чинам ханиленд? Ваљда не би требало ептен срање да е?
Она кога ќе те прашат како започна третата светска војна:
Прегледај го приврзокот 221671
Џими брат и ти си издишан више,ја сум одамна ама ти си ми зад петици.
Ко видов колку срциња и ѕвезди сте му дале на филмов се шлогирав.Џими беееееее...
Голем пораз за кајгана форумот е ова 
Пошто има ист режисер како седмицата...Има добра снимка за Star Wars: The Rise of Skywalker?

Што е толку цепки тоа?Колин Фарел ќе го глуми Пингвинот во следниот Бетмен![]()
Колин се има докажано како versatile актер.чуден избор малце е, но цел каст им изгледа ко чуден избор.
Колин Фарел ќе го глуми Пингвинот во следниот Бетмен![]()
Не разбирам шпански, што е работава?Каква серија му прекинаа на човеков (ме мрзи сите години да ги покажувам на скриншатов, и сами си знаете) овие од Амазон..леле, леле, ја на место на Вуди никад нема да им простам иако ги победи на суд.... море мамицата
Прегледај го приврзокот 222327
Од 2002 до 2017 секоја година снимаше по едно филмче. Лани, со тоа ми-ту движењето не беше ни он поштеден со обвинувања за наводно сексуално злоставување на суштество од женски пол (не знам дали некоја накриво ја погледнал или му се дигнало курето), па така овој филмов што сега му го гледаат сите на Синедејс, а кој јас со задоволство би го пропуштил, наместо да излезе во 2018 (а готов беше), излезе во 2019. Така, испаѓа дека во 2018 нема снимено филм.Не разбирам шпански, што е работава?

Вуди е докажан педофил.а наводно сексуално злоставување на суштество од женски пол (не знам дали некоја накриво ја погледнал или му се дигнало курето)
Темата непопуларни филмски мислења е that way >>>Добра глума у режија, ама во целина Џокер не е топ филм. Премногу досадна беше приказната. 7/10
Добра глума у режија, ама во целина Џокер не е топ филм. Премногу досадна беше приказната. 7/10