Premier League - Season 2019/2020

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
пример ке ти дадам дали некогаш навивачите на Џерард му свиреле кога бил играч и капитен,
Па не знаеш ама ќе ти кажам, му свиреа првите месец два во нивата сезона во 2005та, есента, почетните утакмици одма после барањето на трансфер во Челзи.
Автоматски споено мислење:

Не ги оправдувам овие кои му се заканувале на неговото семејство.
Не ги оправдуваш ама ако не му се допаѓа абјузот нека си оди :)

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Па не знаеш ама ќе ти кажам, му свиреа првите месец два во нивата сезона во 2005та, есента, почетните утакмици одма после барањето на трансфер во Челзи.

Не ги оправдуваш ама ако не му се допаѓа абјузот нека си оди :)
појма несум имал, добро имаш други примери Тери, Видиќ, Занети...е спореди го нивно понашање со понашање на овој куртонов.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
појма несум имал, добро имаш други примери Тери, Видиќ, Занети...е спореди го нивно понашање со понашање на овој куртонов.
Брат, небитно, можеби и они имале такви ситуации само што не биле константни, постојани.
Еве ти Донарума, што му се дешаваше? Му фрлаа фејк долари на утакмица, дечкото си ја наведна главата, бранеше без проблем и сега со него немаат никаков проблем ама тоа траеше месец/два. Ова со Џака е постојано, цело време е на мета, за тоа што треба и тоа што не треба. Плус, прочитај му ја горе изјавата, да добиел рак, да му умре ќерка и што ти уште не, што е БИЗАРНО, греота.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Си седам и ми дојде од негде меморијава, имаше една дешавка со форумот на Евертон мислам, али ич не ми текнува што беше фората. Знам ги реметевме нешто, али ич не ми текнува за што, како, и кои беа последиците :D

Нека ме потсети некој пошто ептен ко низ магла ми е.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Си седам и ми дојде од негде меморијава, имаше една дешавка со форумот на Евертон мислам, али ич не ми текнува што беше фората. Знам ги реметевме нешто, али ич не ми текнува за што, како, и кои беа последиците :D

Прашав во темава зошто Бејнс не го шутна пеналот за Евертон и не знам кој кажа дај да прашаме на форум за Евертон и го најдовме Toffees форумот. Влеговме со чудни јузери, не банираа зошто на пола им беше крш англискиот и после двајца дојдоа тука зошто имаат форумиве опција ако си админ да видиш каде се постирани линкови од страните или постовите :D :D

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.734
Поени од реакции
12.785

Ти го почна бе цреп :pos:
Ти им киснеше на форум коа го промарши Бејнс пеналот.

Миралаш бил, не Бејнс :D

Последно уредено:
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Брат, небитно, можеби и они имале такви ситуации само што не биле константни, постојани.
Еве ти Донарума, што му се дешаваше? Му фрлаа фејк долари на утакмица, дечкото си ја наведна главата, бранеше без проблем и сега со него немаат никаков проблем ама тоа траеше месец/два. Ова со Џака е постојано, цело време е на мета, за тоа што треба и тоа што не треба. Плус, прочитај му ја горе изјавата, да добиел рак, да му умре ќерка и што ти уште не, што е БИЗАРНО, греота.
Брат Џака не е кептн материјал прво. Емери трн во здрава нога свесно си стави, а знаеше дека Џака не е омилен лик ОПРАВДАНО, има милион киксови што не коштале поени, повеќе и од Мустафи. Овие ретардирани твитер тролови не се сите навувачи на Арсенал, шпонов напрај таква генерација и заради неколку дегени што му пишувале им се искурчи на 60к на Емирати и којзнар колку милиони низ светов. Срањево што го направија со Емери има да си го решат како знаат, а Џака секако ја заврши кариерата во Арсенал нека оди кај к.р сака уште во Јануари

Последно уредено:
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Страшен потег беше, колку и да згрешија Линделоф и Вна Бисака

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.676
Поени од реакции
14.559
RIP Manchester United.

Толку беше од легендарниот тим. Предмет на потсмев за идните генерации и само убава носталгија за нас.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom