Serie A 2019/2020

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.121
Поени од реакции
46.089
cist crven za rugani spored kriteriumot negov mrtov, ne go dava, cist crven za bentakur ne go dava a taka juve ke bea so igrac manje zaso rabiot bese izbrkan, smesen penal u 94ta. sve se ova slucajnosti da se razbereme. loso sudenje u sekoj slucaj, juve ja imaa srekjata apla na nivna strana da bide.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Ова требаше да си е бод за Џенова, чист како солза ама си се наседна сам и реномето на балетанот си го направи своето.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Чекај, а за што плачете уствари?
Демек не било пенал. Абе понапатени навивачи од глувциве од Милано немам видено. Битно на Лукаку голот со Парма беше регуларен.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.678
Поени од реакции
115.341
Retrospektivno ideme:
1. Direkten crven za Rugani u prvo, on dobiva zolt
2. Nepostoecki vtor zut za Genova
3. Nedosuden vtor zolt za Bentakur, t.e. crven
Penalot ne go komentiram, dovolno e ova.

Aj neka se ugasi ligava sto pobrzo, ocito treba da osvoi nekoj so sila.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
cist crven za rugani spored kriteriumot negov mrtov, ne go dava, cist crven za bentakur ne go dava a taka juve ke bea so igrac manje zaso rabiot bese izbrkan, smesen penal u 94ta. sve se ova slucajnosti da se razbereme. loso sudenje u sekoj slucaj, juve ja imaa srekjata apla na nivna strana da bide.
Беше црвен она на Рабио? Чиста избиена топка па тек после имаше контакт,никогаш не се суди тоа. Не споредувај влечење за дрес што е апла жолт и минимален фаул на средина на терен, факт е дека Џенова заслужи бод, факт е дека му одговараше 1-1 на интер, факт е дека и Мота е бивш играч на интер и душа оставија на терен ама јбг си се заебаа сами на крај.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom