Serie A 2019/2020

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.933
Поени од реакции
8.821
@Boom Shaka Lakka

Kristalno cist penal bilo ova, de daj samo sea potseti me kade vcera imase ISTA vakva situacija, ja ne pamtam deka se desi nesto vakvo vcera, ni priblizno na ova.
Па требаше да го стопирам на максот и да сликам, ќе пробам да го најдам у хајлајтс.

Инаку не квичам, само ти доловувам ситуации, долга е сезоната, бидна што бидна

Член од
23 август 2010
Мислења
39.678
Поени од реакции
115.341
Лукаку како сум го зарекол ејј, велев Џеко дава голови надвор од шеснаесетник, а Лукаку не, и ете ти вчера ме демантира,ако приметивте кога идеше накај Конте да се израдуваат и прегрнат му викаше овој е за оној кобникот Шака Лака све му ебам нека јаде гомна пак :D
Ова? :D
Фалеше ова во Интер упм, вријат насекаде со Контенаторот на чело.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.933
Поени од реакции
8.821
Ова? :D
Фалеше ова во Интер упм, вријат насекаде со Контенаторот на чело.
Да бе, му се чита од уста дека ми јаде гомна :P

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.378
Поени од реакции
3.178
sports journalist par excellence...секоја чест...
P.S. Перикле з'ш се вратил назад...бре, бре, бре...(јака му душа кога Лукаку после секој гол му скока во прегратка...ццц...хехехе)

Член од
24 февруари 2014
Мислења
736
Поени од реакции
1.172
Пак сомнителна игра со рака и пак нема пенал. А му ја симна од глава на љоренте овој на аталанта

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.121
Поени од реакции
46.089
posle ona placenje na napoli za navodniot penal nad ljorente, za doma da si ja zemese toj od atalanta so race, ne zasluzuvaa penal. Cel stadion se svrte protiv sudijata a ustvari ljorente faul u napad naprai, so lajkt go udri kjaer po sto padnaa i dvajcata, pa uste i on barase penal so cel pamet. Gubi gi. Inace ne go vidov ova so raka na kraj samo go slusnav komentatorov, ali koj gi ebe, pickici.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.663
Поени од реакции
7.307
Bree placenje ama udrija, a ona midzetine koa dajvaat za penal, Pu, Pu, ne se vazi.
Se pravat glupavi, neznaat, neka gi pece. Ona pa Kaljehon, abe da go tepas so stap, mu ebam facata nikakva.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.121
Поени од реакции
46.089
pa ova ako e za vtor zut, a ne e, ona na rugani bese za direkten crven, posleden coek u odbrana, tuka dybala nemase kaj da ide mu izbega topkata otide do igrac na genoa, ko i kaj rugani koga toj od genoa nemase sansa da ja stigne.

lol-ovi od odluka na sudijava, edvaj cekase bilo kakov faul od ovoj crven da mu dae.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
По она со Касата, Ругани требаше 2 пати до сеа да добие 2-ор жолт у 2п.
Нека го истера, бар ќе биде бројчана фер, ако ништо поише.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
:pos: ..Сега ако свирнат некаков пенал за Јувентус а да биди полусумлив ќе биди смеење :D

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
За пенал треба да влезат у 16, овие се далеку од тоа. Џенова ја има топката повеќе.

Рома со црвен, 3 гола.
Јувентус со играч повеќе, кур јаде.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom