Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
@Boom Shaka Lakka

Kristalno cist penal bilo ova, de daj samo sea potseti me kade vcera imase ISTA vakva situacija, ja ne pamtam deka se desi nesto vakvo vcera, ni priblizno na ova.
Па требаше да го стопирам на максот и да сликам, ќе пробам да го најдам у хајлајтс.

Инаку не квичам, само ти доловувам ситуации, долга е сезоната, бидна што бидна

Лукаку како сум го зарекол ејј, велев Џеко дава голови надвор од шеснаесетник, а Лукаку не, и ете ти вчера ме демантира,ако приметивте кога идеше накај Конте да се израдуваат и прегрнат му викаше овој е за оној кобникот Шака Лака све му ебам нека јаде гомна пак :D
Ова? :D
Фалеше ова во Интер упм, вријат насекаде со Контенаторот на чело.

Ова? :D
Фалеше ова во Интер упм, вријат насекаде со Контенаторот на чело.
Да бе, му се чита од уста дека ми јаде гомна :P

sports journalist par excellence...секоја чест...
P.S. Перикле з'ш се вратил назад...бре, бре, бре...(јака му душа кога Лукаку после секој гол му скока во прегратка...ццц...хехехе)

Пак сомнителна игра со рака и пак нема пенал. А му ја симна од глава на љоренте овој на аталанта

posle ona placenje na napoli za navodniot penal nad ljorente, za doma da si ja zemese toj od atalanta so race, ne zasluzuvaa penal. Cel stadion se svrte protiv sudijata a ustvari ljorente faul u napad naprai, so lajkt go udri kjaer po sto padnaa i dvajcata, pa uste i on barase penal so cel pamet. Gubi gi. Inace ne go vidov ova so raka na kraj samo go slusnav komentatorov, ali koj gi ebe, pickici.

Bree placenje ama udrija, a ona midzetine koa dajvaat za penal, Pu, Pu, ne se vazi.
Se pravat glupavi, neznaat, neka gi pece. Ona pa Kaljehon, abe da go tepas so stap, mu ebam facata nikakva.

pa ova ako e za vtor zut, a ne e, ona na rugani bese za direkten crven, posleden coek u odbrana, tuka dybala nemase kaj da ide mu izbega topkata otide do igrac na genoa, ko i kaj rugani koga toj od genoa nemase sansa da ja stigne.

lol-ovi od odluka na sudijava, edvaj cekase bilo kakov faul od ovoj crven da mu dae.

По она со Касата, Ругани требаше 2 пати до сеа да добие 2-ор жолт у 2п.
Нека го истера, бар ќе биде бројчана фер, ако ништо поише.

За пенал треба да влезат у 16, овие се далеку од тоа. Џенова ја има топката повеќе.

Рома со црвен, 3 гола.
Јувентус со играч повеќе, кур јаде.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom