Premier League - Season 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата The Accountant
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Интересна ствар коа го спомна Ферги. Нели целта него му беше 'to knock Liverpool off the fookin' perch'.

Дали си свесен што ќе ви се деси колективно ако ве стигнеме пак со тие две три титули? :)
Што ќе ни се деси колективно?

Интересна ствар коа го спомна Ферги. Нели целта него му беше 'to knock Liverpool off the fookin' perch'.

Дали си свесен што ќе ви се деси колективно ако ве стигнеме пак со тие две три титули? :)
Почекај малце друже, калма, у твој животен век на ниедна ПЛ титула не си се радувал, веќе почна да размислуваш за стигање на јунајтед, дај прво нека освојат конечно титула првенствена па после терај на вакви муабети што би се дешавало.
Во моментов секако сте бог и батина за јунајтед, на секое поле, и актуелни европски прваци, не мора сеа и ти да претеруеш со курчењево, а и не дека е некој репер да си бољи од јунајтед у моментов да бидеме искрени па до толку да се потенцира тоа.

Ako misles na vkupniot broj na trofei soodnosot e 66 na 61 vo nasa korist.
Ako misles na ligaski, tri tituli nema da zemete sigurno vo slednite 10-15 godini

Ako mislis samo na PL soodnosot e 13-0 vo nasa korist.

Uzivaj vo ovie retki momenti sto nema vlaga da vi drzat. :)

Еден фајт Рики вс Рик?
Ја пре би да организаме една утакмица фудбал со дечкиве као пред некоја година, за да се смират страстите :D

Ја пре би да организаме една утакмица фудбал со дечкиве као пред некоја година, за да се смират страстите :D
Ја пре би да глеам фајт хахахаха

Конечно нешто паметно и од тебе на темава...

Ау каков гол на Палас, два пати за 2 сантима не е офсајд :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom