Premier League - Season 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата The Accountant
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле Лорис оди пензионирај се жити бога, доста ти беше фудбал.

Ќе лета Покетино или мене така ми се чини? Изгледа имаат тежок раскол у екипа, не знам што друго да кажам. До душа рано е, може ќе ја свртат, али сепак и претходниве текми беа како утепани.

Почетино ќе треба да си ги пакуе куферите ко шо ми изгледа :icon_mrgr:

Почетино ќе треба да си ги пакуе куферите ко шо ми изгледа :icon_mrgr:
Аха пази да не го хг избрка Леви, оштета нема теорија да плаќа ќелајот

Последно уредено:
Со ваков Тотенхем, се отвара плус место за една од Арсенал, Јунајтед или Челзи да изборат место во топ 4 сезонава.

Што побргу си замине тоа подобро, се гледа дека нешто се дешава во екипата. Не може од вчера да заборават фудбал да играат сите. Не дека го кривам него за ситуацијата, ама јебига мора да го јаде.

Што побргу си замине тоа подобро, се гледа дека нешто се дешава во екипата. Не може од вчера да заборават фудбал да играат сите. Не дека го кривам него за ситуацијата, ама јебига мора да го јаде.
Дај да пак да менуваме екипа ние дури е време. :D

Ајде доста му беше, нека фаќа магла. Не знаат кај тераат оваа сезона. Иде Мурџо :gjavol:

Со ваков Тотенхем, се отвара плус место за една од Арсенал, Јунајтед или Челзи да изборат место во топ 4 сезонава.

Лестер е каде-каде поозбилен тим од Арсенал и Јунајтед. Челзи позитивно изненадија оваа сезона, ама незнам дали ќе успеат копиљациве цела сезона да се на ниво.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom