UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 август 2009
Мислења
3.685
Поени од реакции
5.315
Хахаха абе шо си напраивте филм, нема чудно ништо у стомачен вирус или што и да е. Најмалце беше он крив за двата гола, други поебаа. Свирењето на Бернабе не е ништо ново и чудно, туку само како мотивација да им послужи на фудбалерите, да не е поарно она лигавење кај енглезине.

А Куртоа е далеку од Облак, Тер Штеген, Де Геа у моментов, факт. Ама па и не е толку лош, пред утакмицава ЛШ сврза два клиншита кај Севиља и Атлетико у гости. И имаше пар одбрани Облак стил што спаси неколку бода до сега, од 5/6 кола шо ги бранеше

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.386
Поени од реакции
43.205
Хахаха абе шо си напраивте филм, нема чудно ништо у стомачен вирус или што и да е. Најмалце беше он крив за двата гола, други поебаа. Свирењето на Бернабе не е ништо ново и чудно, туку само како мотивација да им послужи на фудбалерите, да не е поарно она лигавење кај енглезине.
свирењето од цел стадион те челичи, тоа е кога куртоа не бил у војска, децава денешни од мочка праени. Шпанија е нула, од публиката до тимојте и играчите, увек против Ливерпул кога игра било која екипа од таму мора цигански работи да прави место фудбал да игра.

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.417
Поени од реакции
3.248
Кажал Куртоа дека ако сакаш да бидеш голман на Реал Мадрид мора да ја прифатиш таа тензија и не се срамел од колебливите одбрани до сега туку напроив бил спремен да се докажува.... (ваљда од понаредниот меч бидејќи се пишеше дека сабота ќе брани Ареола кој е супер голманче. Во ПСЖ си беше сосема ок...)

Последно уредено:
Член од
5 март 2018
Мислења
17.314
Поени од реакции
19.789
Мората и во Јуве си имаше такви проблеми.
Знам, пред некое време имаше интервју и кажа дека бил стварно во тешка депресија извесен период, нешто околу повредите ама Алис го накрена, нема гајле сега :)
Автоматски споено мислење:

А Куртоа е далеку од Облак, Тер Штеген, Де Геа у моментов, факт. Ама па и не е толку лош, пред утакмицава ЛШ сврза два клиншита кај Севиља и Атлетико у гости. И имаше пар одбрани Облак стил што спаси неколку бода до сега, од 5/6 кола шо ги бранеше
Хахах не знаев дека мотивација се добива од свирежи на трибини наместо од од навивање и бодрење од својата публика.
Па играчите на Реал се осеќаат како на гости да играат кога ќе ги свират така, се знај кога се свири, кога топката е во противникот а не обратно истото му ги имаа на Роналдо направено, играч кој му донесе се и сешто, на уште еден куп играчи.
Не е во ред тоа со свирежите, иако мило ми е шо му се дешава ова на Куртоа :)
Немате публика и тоа е факт, погледни каква атмосфера има на Местаља, на Виламарин, на Аноета, Севиља, на Метрополитано, публиката ти е 12 играч на натпреварот.

Последно уредено:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.813
Поени од реакции
17.757
Знам, пред некое време имаше интервју и кажа дека бил стварно во тешка депресија извесен период, нешто околу повредите ама Алис го накрена, нема гајле сега :)
Автоматски споено мислење:

Хахах не знаев дека мотивација се добива од свирежи на трибини наместо од од навивање и бодрење од својата публика.
Па играчите на Реал се осеќаат како на гости да играат кога ќе ги свират така, се знај кога се свири, кога топката е во противникот а не обратно истото му ги имаа на Роналдо направено, играч кој му донесе се и сешто, на уште еден куп играчи.
Не е во ред тоа со свирежите, иако мило ми е шо му се дешава ова на Куртоа :)
Немате публика и тоа е факт, погледни каква атмосфера има на Местаља, на Виламарин, на Аноета, Севиља, на Метрополитано, публиката ти е 12 играч на натпреварот.
Во Јуве се скара со женската/вереницата Алегри стлано го мотивираше. На еден натпревар буквално не знаеше кај тера топки му бегаја од ноѕе памтам Алегри му викна - Не ја наведнувај глата, да не си се откажал оти ќе те извадам и нема да заиграш. Биди маж- При, крајот даде гол :)

Член од
5 март 2018
Мислења
17.314
Поени од реакции
19.789
Во Јуве се скара со женската/вереницата Алегри стлано го мотивираше. На еден натпревар буквално не знаеше кај тера топки му бегаја од ноѕе памтам Алегри му викна - Не ја наведнувај глата, да не си се откажал оти ќе те извадам и нема да заиграш. Биди маж- При, крајот даде гол :)
Папучар невиден е
Сега за неговото ментално здравје се грижи Алис Кампело :) татко и е мулти милионер, познат бизнисмен во Италија. Не дај Господ и оваа да му се скара, ќе падни во толку тешка депресија шо илјада психијатри нема да можат да го накренат, ојдоја 50 милиони во вода. :ROFLMAO:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.813
Поени од реакции
17.757
Папучар невиден е
Сега за неговото ментално здравје се грижи Алис Кампело :) татко и е мулти милионер, познат бизнисмен во Италија. Не дај Господ и оваа да му се скара, ќе падни во толку тешка депресија шо илјада психијатри нема да можат да го накренат, ојдоја 50 милиони во вода.
Па таја е мислам :)

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Член од
5 март 2018
Мислења
17.314
Поени од реакции
19.789
Па таја е мислам :)

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Па и јас би паднала во депресија мене да ми се скара, ако сум жена
Јасно, пошто јас многу голем дел од моето време го посветувам во следење на приватниот живот на фудбалерите.
Да, ама затоа се занимаваш со членови од форум кој рекол како рекол

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Па и јас би паднала во депресија мене да ми се скара, ако сум жена

Да, ама затоа се занимаваш со членови од форум кој рекол како рекол
Да, за кое ми требаат нецели 30 секунди.

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.480
Поени од реакции
4.643
ЗА СИТЕ ФАНОВИ НА БАЕРН,ТОТЕНХЕМ И ТИЕ ЗА ЅВЕЗДА, ИМАТЕ ОНЛАЈН, ПОСЕБНИ КАРТИ ЗА БИЛО КОЈА ОД ДВЕТЕ УТАКМИЦИ (НЕ БЛОК).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom