Freddy Krueger
The Dream Master
- Член од
- 18 март 2009
- Мислења
- 2.236
- Поени од реакции
- 2.028
па и во Реал..Мората и во Јуве си имаше такви проблеми.
па и во Реал..Мората и во Јуве си имаше такви проблеми.
свирењето од цел стадион те челичи, тоа е кога куртоа не бил у војска, децава денешни од мочка праени. Шпанија е нула, од публиката до тимојте и играчите, увек против Ливерпул кога игра било која екипа од таму мора цигански работи да прави место фудбал да игра.Хахаха абе шо си напраивте филм, нема чудно ништо у стомачен вирус или што и да е. Најмалце беше он крив за двата гола, други поебаа. Свирењето на Бернабе не е ништо ново и чудно, туку само како мотивација да им послужи на фудбалерите, да не е поарно она лигавење кај енглезине.
Знам, пред некое време имаше интервју и кажа дека бил стварно во тешка депресија извесен период, нешто околу повредите ама Алис го накрена, нема гајле сегаМората и во Јуве си имаше такви проблеми.
Хахах не знаев дека мотивација се добива од свирежи на трибини наместо од од навивање и бодрење од својата публика.Хахаха абе шо си напраивте филм, нема чудно ништо у стомачен вирус или што и да е. Најмалце беше он крив за двата гола, други поебаа. Свирењето на Бернабе не е ништо ново и чудно, туку само како мотивација да им послужи на фудбалерите, да не е поарно она лигавење кај енглезине.
А Куртоа е далеку од Облак, Тер Штеген, Де Геа у моментов, факт. Ама па и не е толку лош, пред утакмицава ЛШ сврза два клиншита кај Севиља и Атлетико у гости. И имаше пар одбрани Облак стил што спаси неколку бода до сега, од 5/6 кола шо ги бранеше
Во Јуве се скара со женската/вереницата Алегри стлано го мотивираше. На еден натпревар буквално не знаеше кај тера топки му бегаја од ноѕе памтам Алегри му викна - Не ја наведнувај глата, да не си се откажал оти ќе те извадам и нема да заиграш. Биди маж- При, крајот даде голЗнам, пред некое време имаше интервју и кажа дека бил стварно во тешка депресија извесен период, нешто околу повредите ама Алис го накрена, нема гајле сега
Автоматски споено мислење:
Хахах не знаев дека мотивација се добива од свирежи на трибини наместо од од навивање и бодрење од својата публика.
Па играчите на Реал се осеќаат како на гости да играат кога ќе ги свират така, се знај кога се свири, кога топката е во противникот а не обратно истото му ги имаа на Роналдо направено, играч кој му донесе се и сешто, на уште еден куп играчи.
Не е во ред тоа со свирежите, иако мило ми е шо му се дешава ова на Куртоа
Немате публика и тоа е факт, погледни каква атмосфера има на Местаља, на Виламарин, на Аноета, Севиља, на Метрополитано, публиката ти е 12 играч на натпреварот.
Папучар невиден еВо Јуве се скара со женската/вереницата Алегри стлано го мотивираше. На еден натпревар буквално не знаеше кај тера топки му бегаја од ноѕе памтам Алегри му викна - Не ја наведнувај глата, да не си се откажал оти ќе те извадам и нема да заиграш. Биди маж- При, крајот даде гол![]()
Па таја е мисламПапучар невиден е
Сега за неговото ментално здравје се грижи Алис Кампелотатко и е мулти милионер, познат бизнисмен во Италија. Не дај Господ и оваа да му се скара, ќе падни во толку тешка депресија шо илјада психијатри нема да можат да го накренат, ојдоја 50 милиони во вода.
![]()
Уште потажно е ти со какви работи се занимавашТажно е со какви работи се занимавате.
Јасно, пошто јас многу голем дел од моето време го посветувам во следење на приватниот живот на фудбалерите.Уште потажно е ти со какви работи се занимаваш
Па и јас би паднала во депресија мене да ми се скара, ако сум женаПа таја е мислам
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Да, ама затоа се занимаваш со членови од форум кој рекол како реколЈасно, пошто јас многу голем дел од моето време го посветувам во следење на приватниот живот на фудбалерите.
Да, за кое ми требаат нецели 30 секунди.Па и јас би паднала во депресија мене да ми се скара, ако сум жена
Да, ама затоа се занимаваш со членови од форум кој рекол како рекол
А јас пак будала, ми требаа 24 сати да дознаам за на Мората женска му, неспана останав цела вечерДа, за кое ми требаат нецели 30 секунди.