Мислам дека Еуро3 е најниската граница, а годишна граница нема, иако (моторите) почнуваат од 1998 отприлика...Сепак не ме држи за збор, не сум сигурен за ова :smir:Никој незнае ?
Мислам дека Еуро3 е најниската граница, а годишна граница нема, иако (моторите) почнуваат од 1998 отприлика...Сепак не ме држи за збор, не сум сигурен за ова :smir:Никој незнае ?
Чим еднаш било исклучено, компјутерот регистрирал грешка во системот.![]()
кога ја купив колата овој дел случајно го извадив поради кабли за радиото и видов дека не бил вклучен на кабелот што е за него,го вклучив на кабелот и кога дадов контакт светеше црвено па си викам да не го исклучиле намерно поради некој проблем со аирбегот ,ако знае некој подобро..
Акумулаторот ти бил за в ѓубре. Немаш проблем да ставиш посилен акумулатор. И да, екстремно е штетна киселината.Луѓе акумулаторот на колата ми беше празен,па земав полнач му додадов малку дестилирана вода,упалив да се полни накај 12 саат,и сега гледам цела среќа што сум го ставил на плочки во WC течело нешто од него најверојатно киселина,и ми смрди на расипани јајца.Е од што се деси ова,да не ми се повтори пак,иако овој е готов ќе се купува нов но да знам за другпат
E и дали може да се стави појак од 45 ампера ?????????????Ке се деси нешто ?
--- надополнето ---
Eeeeee и уште едно прашањеAко сум го преполнил со дестилирана вода,можно е од тоа да истекло киселината и дали може да се оправи некако тоа,да се извади а гледам на нет баш е штетна таа сулфурна киселина :/
Ти се смејам 10 минути на прашањето....најверојатно и не работи аирбегот кога е ова исклучено?
Повеќе инфо тукаЗдраво дечки , сакам да купам автомобил од овие што ги увезуваат, на странски табли, може некој да ме информира како оди префрлањето на мк табли,ти реков ми рече..колку ке имам дополнителни давачки,тоа ми е битно....Поздрав
НЕ. Од форд единствено пасуваат на некои модели Пежо. Од Голф пасуваат на Опел.едно прашање,дали пасуваат бандаши од форд ескорт на голф3 ?