Мојава генерација (2015та) се запишија приближно 700 студенти, а како апсолвенти се водиме околу 350. Дипломирани не се ни 50колку ви е survival rate после 1 година на факсов? Гледам 1100 се упишале лол

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мојава генерација (2015та) се запишија приближно 700 студенти, а како апсолвенти се водиме околу 350. Дипломирани не се ни 50колку ви е survival rate после 1 година на факсов? Гледам 1100 се упишале лол
Да, јас ги слушав по старата програма, не се ништо посебно и се надополнуваат, во некои погледи дури и се истиот предмет.Ми ги препорачуваш овие два предмети?
I kaj mene isto,5 profesori na iknow,na raspored so grupite za predavanja 5 drugi profesori.На iknow едни професори пишува за предметите, на распоредот други професори?
Кои професори ти предаваа?Да, јас ги слушав по старата програма, не се ништо посебно и се надополнуваат, во некои погледи дури и се истиот предмет.
Исто ќе прашував, а ако може мислење и за Анастас Мишев-Компјутерски мрежиMislenje za Koteska Bojana?
Dali dobro predava Algoritmi?
Гушев е еден од професорите со најмногу знаење.Мислење за Марјан Гушев - мрежи?
Kopirnica kade moze da se nabavat matetijali blizu finki moze nekoj da mi dade info kade se naogja
Добро објаснува, ама тешко се наоѓа за консултацииМислење за Марјан Гушев - мрежи?
И двајцата предаваат разбирливо. Имам слушано предавања алгоритми кај Анастас и вежби кај БојанаИсто ќе прашував, а ако може мислење и за Анастас Мишев-Компјутерски мрежи
Мене ми држеше аудиториски и бегав од неа. Ич не ми се свиѓа како предава и објаснува.Mislenje za Koteska Bojana?
Dali dobro predava Algoritmi?
Мишев има преголемо знаење поврзано со Мрежи. До сега ми предавал АПС, Безжични и Мобилни Системи и Мрежна Безбедност. Доста добро предава.Исто ќе прашував, а ако може мислење и за Анастас Мишев-Компјутерски мрежи
АПС дефинитивно треба да се посветиш на задачите повеќе. Мене ми имаат предавано Анастас и Бојана и доста научив од самите часови. Многу е важно да го разбереш материјалот уште на предавање, а и да одиш на консултации за било која нејасна задача. Сепак на испит очекувај потешки задачи од вежбиKoj najdobro predava APS nekoj da mi kaze??? I na sto najvekje da se posvetam za predmetovv??
Веројатност е еден од најтешките предмети на ФИНКИ. Колку и да го спремаш на испит може да не поминеш најдобро (зборам за задачите). Бакева објаснува добро, баш by the book.Ako moze nekoj da spodeli informacii za verojatnost i statistika.. Dali vredi da se odi na predavanja, kaj koi profesori? Dali e tolku tesko kolku sto vikaat?
Армемнски/Чорбев се менуваат Интернет програмирањеКои професори ти предаваа?
Може ако немаш однесено документи.Дали може сега да се промени изборен?