D
Deleted member 12196
Гостин
Разбрав.Ne tuku na samoto dalecinskoto ima opcija da podesis rezim na rabota na temeratura na fan speed za 7dena i potoa sekoj sedum dena klimata odi po toj tajmer kako si gi nasteluval opciite se dodeka ne sakas nesto ti da promenis vo tajmerot toj sam ke si ja upravuva klimata sprema toa sto ti si go namestil ( nasteluval ).
Sto e odlicna opcija kaj Mitsubishi inverter klimite.
Значи сабота и недела ако сум дома цел ден уште наутро ќе ја зголеми температурата.
Или ако секој викенд патувам некаде, сабота и недела температурата ќе ја остане пониска.
Автоматски споено мислење:
Сага разбрав!Jas te razbrav 100% ama dali ti me.svati...??? Primer taa mitsu.ja setiras od ponedelnik do nedela i ako tie ok si teras .ajde ok prva nedela/naredna nedela ali sto pravime 3ta nedela nee -3denska i -10 nojke ami e +5 denski i 0 vecer i ke teras po prethodno zadadenoto ...??a nemas potreba od tolkava toplina bidejki veke i ambietalnata tie vo +.
, posebno za Januarskata smetka. Dodusha, od ko ja stavija klimata, go ostadoa kjumbeto da im stoi od strav da ne ne se stoplat, normalno niednash ne go zapalija, za sega pred mesec dena da go spushtat konechno vo podrum. I ushte edna pozitivna rabota vo celava situacija e toa shto otkako go trgnaa kjumbeto, taka im se otvori dnevnata, da bea fascinirani.