Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zasto bas 520ka? Jas bi idel na 320ka ne radi drugo radi toa sto za niz grad i za niz nasava drzavicka e puna kapa 520kata mi e nekako golema za sekojdnevno koristenje, ke zimas dizel ili benzinec? koj model so koj motor potocno? i ako zimas na staro znam deka ima finta so koja i da e vrakjana kilometrazata ke iskoci kolku stvarno bila
ке го имам ова во предвид, фала многуza fintata treba da prasam tocno kako bese so nekoj osigurac vadenje ili taka nesto ili najubavo e vo sekoj slucaj ako zimas da ja zakacat na dijagnostika i taka mislam deka se ke moze da se vidi
ima. za sto ti treba?
opel corsa 1.7 di ели 1.7 dtiНекое дизелче снажно вака за низ Скопје докај 5000 евра има,да се врти околу 2002-2004(5) година?Гледам по пазар 3 има нешто од стилот на Фиат Стило,Seat Cordoba....
opel corsa 1.7 di ели 1.7 dtiНекое дизелче снажно вака за низ Скопје докај 5000 евра има,да се врти околу 2002-2004(5) година?Гледам по пазар 3 има нешто од стилот на Фиат Стило,Seat Cordoba....
Имам намера да потсредам некое старо количе, па ме интересираше дали има кај нас, иначе се однесува на деловите на колата - браници, решетката напред, ситни детали итн.
Да не знаеш цени, отприлика?