- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.454
- Поени од реакции
- 84.867
кој е?Епа живееш во заблуда. Јавна тајна е тоа кој е главниот организатор на терористичкиот напад.
Можеби не си бил тука последниве неколку години, па затоа не знаеш.
кој е?Епа живееш во заблуда. Јавна тајна е тоа кој е главниот организатор на терористичкиот напад.
Путин!кој е?
Пак си во заблуда ама ајЕпа живееш во заблуда. Јавна тајна е тоа кој е главниот организатор на терористичкиот напад.
Путин!
уф помешав Путин е наредбодавачот а организаторот е Груевски!
Замисли си само....Фарса... А, баш за денешново рочиште беше најавено пуштањето на разговорите. Што убаво им се погодува вака нешто за да можат да одолговлекуваат до недоглед. Ама добро, има мал милион срања што одвлекуваат внимание од случајов, немаат гајле.
![]()
Судењето за „Монструм“ одложено, поради отсуство на претседателот на судечкиот совет
Судењето за петкратното убиство кај Смилковско Езеро на 12 април 2012 година „Монструм“ е одложено за 5 септември поради отсуство на претседателот на судечкиот совет Огнен Ставрев, кој е на боледување.www.mkd.mk
и мене исто, ама ја остаив да се тркала низ образГреота обвинетиве, па уште и лисиците од позади му ги ставале. Не знам за вас, ама мене и солза ми капна.
![]()
Обвинет во „Монструм“: Полицаецот кој ме носи во суд ми се заканува дека ќе ме убие
Фејзи Азири, кој е обвинет во случајот „Монструм“ за петкратното убиство кај Смилковско Езеро, на денешното рочиште се пожали на судијата Огнен Ставревmakfax.com.mk
6ти.![]()
„Бомбите“ за „Монструм“ ќе се отворат на 5 септември, сведок во случајот ќе биде и Заев
Премиерот Зоран Заев ќе биде повикан да сведочи за случајот „Монструм", за петкратното убиство што се случи кај Смиљковското Езеро. Ова го најави денес обвинителката Фатиме Фетаи на судското рочиште во Основниот кривичен суд во Скопје. Ваквиот предлог на Фетаи следеше откако родителите посочија...m.mkd.mk
6ти.
Имаше вчера нешто ново?