A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Xak
  • Време на започнување Време на започнување
Барем не се целосни педери ко ЕВН Македонија во ЕВН хоум што го прекрстија

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Барем не се целосни педери ко ЕВН Македонија во ЕВН хоум што го прекрстија

Ако не грешам, ЕВН Македонија продолжи да постои, а ЕВН Хоум им е фирма ќерка... Нешо законски беше финтата, не следам баш све во делот на енергетиката.

Ако не грешам, ЕВН Македонија продолжи да постои, а ЕВН Хоум им е фирма ќерка... Нешо законски беше финтата, не следам баш све во делот на енергетиката.
Незнам за тоа, на сметките стои новото име

Незнам за тоа, на сметките стои новото име

Бидејќи не си искочен на слободен, либерализиран пазар на електрична енергија мислам. Нејсе, како и да е, да не забегуваме од темава. :D

Мрш бре северџану! :pos: Никогаш северна, секогаш Македонија але але але :oeoeoe:
:pos:Искрено мене ми е мило што не се пишани Северна. Нека цркне од мака Заев ако е претплатник на нивни услуги па нека чита на пликото и сметката А1 Македонија ДООЕЛ Скопје секој месец. Нека го потсетува дека не му го сака и оваа приватна компанија/фирма договорот со Грција за промена на името на државата.

kade e opcijata da si vidam smetka? porano bese mozno na kompjuter sega nemozam nikade da ja najdam?

kade e opcijata da si vidam smetka? porano bese mozno na kompjuter sega nemozam nikade da ja najdam?
И ја се мачев, ама лепотаниве го тргнале од веб или не им е средено... Засеа само апликацијата на тел...

Од кого и да е лаптопот или компјутерот нека си го активира Windows-oт. Срамота е на таков некативиран Windows голема компанија да пушта презентација или било што на екран а и да дава интервју.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom