Premier League - Season 2019/2020

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.616
Поени од реакции
11.677
не е добро тоа што Салах го прави, Клоп мора да му удри некој ластик у соблекувална
па не е фер ни Мане
лани се уби од себичење па и годината пред тоа за само Моме да не биде пред него

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.944
Поени од реакции
23.769
И Мане према Салах не е многу поинаков.

Слабо соработуваат меѓу себе, гладни за голови се и двајцата.
Денеска Мане два пати му сервираше гол шанса на Салах, додека овој на два пати (толку се сеќавам) имаше можност да му асистира, ама се одлучи на шут.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.194
Поени од реакции
42.933
па не е фер ни Мане
лани се уби од себичење па и годината пред тоа за само Моме да не биде пред него

И за тоа се слагам, но Мане годинава е далеку поколегијален, дури и некогаш да делува себично би му простил пошто дава голови. Салах па на другата страна ми делува како да е којзнае што ќе дава пак 40+ гола а не може стативата да ја погоди.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.597
Поени од реакции
59.365
Денеска Мане два пати му сервираше гол шанса на Салах, додека овој на два пати (толку се сеќавам) имаше можност да му асистира, ама се одлучи на шут.
Не зборам само за денес. Ако бараме изолирани случаеви ќе најдеме сигурно каде што Салах му асистирал за гол на Мане.

Општо, соработката помеѓу нив двајца не е на високо ниво.
Да асистираат повеќе еден на друг Ливерпул веројатно и пред Сити би бил по постигнати голови.

Среќа и двајцата се квалитетни играчи и постигнуваат голови, па тоа меѓусебно себичење не доаѓа толку до израз.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
И за тоа се слагам, но Мане годинава е далеку поколегијален, дури и некогаш да делува себично би му простил пошто дава голови. Салах па на другата страна ми делува како да е којзнае што ќе дава пак 40+ гола а не може стативата да ја погоди.
Кхм.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.616
Поени од реакции
11.677
а кога себичеше Мане онака ли револт искажуваше Моме или си ќутеше?
многу ниско беше она и не е за правдање

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.194
Поени од реакции
42.933
а кога себичеше Мане онака ли револт искажуваше Моме или си ќутеше?
многу ниско беше она и не е за правдање

Мора тоа да се реши меѓу нив, се надевам Клоп ќе ги собере двајцата и ќе им одржи лекција.

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Реално при резултат 3-0 нема потреба од било какви претерани реакции. Напаѓачи се и сигурно дека сакаат и двајцата да постигнат гол и да си билдаат статистика на веќе решен меч, тоа им е задача/инстинкт. Да беше 0-0/1-0/0-1 резултатот 100% сум сигурен дека ќе подадеше.

Последно уредено:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Најверојатно си има заднина ситуацијата, може не се случува прв пат, може на тренинг истото е вежбано со додавање кон Мане итн. Како и да е моментален бес е, не е ова нешто за кое што се крева галама, барем според мене.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.194
Поени од реакции
42.933
Најверојатно си има заднина ситуацијата, може не се случува прв пат, може на тренинг истото е вежбано со додавање кон Мане итн. Како и да е моментален бес е, не е ова нешто за кое што се крева галама, барем според мене.
имаше и друга ситуација на 1-0

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Види го Салахов почна бесни глисти да јавуват, Мане нос да му скрши треба

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Што се десило со Мане и Салах?
Се степале Мане Салах и Боби, не се знаело кој кого удара, никој не ги двоел, остаиле last man standing, не се знае кој победил

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom