Premier League - Season 2019/2020

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
O

ob1

Гостин
А Хари Вилсон кој го ебе а?
Додека го пишував мислењето не ми текнуваше на никој од Ливерпул и само што ми стигна нотификација од тебе дека си ме цитирал ми текна на Хари Вилсон. :D
Сепак, според мене Маунт мислам дека има највеќе потенцијал да се развие во топ играч.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Лукаку до сега ќе имаше хет трик, а Џејмс три асистенции.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Како останаа само со фолс најнс ко Раќфорд и Марсијал и сами незнаат, Лукаку да го шитниш и да се надеваш на топ 4 нема логика

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.649
Поени од реакции
88.388
Го продадоа Фелаини за да играат со нафрлени. Ај, беспредметно е да ломотиш.
fixed

Уште една катастрофална сезона на Јунајтед на повидок, дури полоша од прошлата. Чим цел тим очекува од 19 годишно дете нешто да направи, ондак тури му курот.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
И кој би дошол место него? Пак ќе треба некој од нивните да биде привремен тренер.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Гигс ќе преземе, тоа беше планот и онака дур Мојс присредуваше.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.869
Поени од реакции
67.424
Оле ја наебал со пациентелава во управата. Му продадоа играчи од средина, од напад, и ништо не му купија како соодветна замена. Ниту има версателен играч од средина кој може да скока, ниту пак има напаѓач што може да игра со глава. Уфрлуваат напамет топки веќе 3 меча по ред, 0 голови.

Годината е 2019-та, а Јунајтед и понатака нема десно крило. 2 пати по ред купуваат играч со план да го играат на десно крило, и 2 пати по ред по 3 меча сфаќаат дека ке мора да го играат на лево крило. Како играч од клупа да реши меч влага Лингард.

Сезонава на stand by, топ 6 е таман.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.379
Јас сум за Кантона да биди нов тренер и Ешли Јанг да игра во Јунајтед засекогаш

“Soon the science will not only be able to slow down the ageing of the cells, soon the science will fix the cells to the state, and so Ashley Young becomes eternal.''

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.993
Џабе форсирате за тренерот кога со трансфер политиката на клубот и Фергусон да се врати пак ќе завршиме 16ти.

Додуша Фергусон да се врати кур ќе му даде на неписмениот Вудвард да му води трансфери, ама ајде тоа е друга приказна. Наредно лето нека го продадат Погба, нека си оди Де Геа и немора да ги заменат додека не најдат играчи со Јунајтед ДНК. До тогаш ќе си играме со Лингард и Јанг, низ нив тече црвена крв!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom