Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Juventus matched Man United in the Instagram followers ranking having reached 31m followers. The club is now only behind Real Madrid and Barcelona.
In today’s world, this matters a lot. Any negotiations the club gets into for any sponsorship deals, things like social media following factor in majorly.

69516932_2484973798257207_1995944583183204352_n.jpg

Нема да идем на припреме со Велс за да ја подобрим кондицијата

Aaron Ramsey didn't take part in training today due to a slight lower back pain. via Romeo Agresti

Фетиш имаа Јуве на Injury-prone играчи и тоа е невидено нешто.

Санчез оди во Интер, значи дека Икарди не го планираат, го спремат за кај нас?
А и ние никако да шитнеме некој од нашиве напаѓачи, за да дојде Икарди, треба некој да замине.

Санчез оди во Интер, значи дека Икарди не го планираат, го спремат за кај нас?
А и ние никако да шитнеме некој од нашиве напаѓачи, за да дојде Икарди, треба некој да замине.
Кој е будала да замине ... гледаш и со сила неможе да ги истераат... Мене уште ми е сумљиво околу Дибала.... што не одигра викендов.. мене ми личи дека песеже чека да го продаде Нејмар, да ни го лапне Диба за 100че ... па ние да го зееме Икарди... недајбоже .. ама се плашам така ке биди...

Кој е будала да замине ... гледаш и со сила неможе да ги истераат... Мене уште ми е сумљиво околу Дибала.... што не одигра викендов.. мене ми личи дека песеже чека да го продаде Нејмар, да ни го лапне Диба за 100че ... па ние да го зееме Икарди... недајбоже .. ама се плашам така ке биди...
Читав као демек ПСЖ и Јуве се договориле за 15М за Манџо, и дека останувало само на играчот да прифати или не...

Многу лошо го изменаџираа трансфер периодов нашиве. Поготово делот со продажбите. Марота го препороди Интер летово, ученикот негов се мачи уште не може вишокот да го продаде. Ќе имаме пак конкурентен тим, не сме лоши ама не мислам дека се засиливме воопшто. Де Лигт и Сари се единствени "потенцијални" добри ствари што се десија летово. Време ќе покаже

Ајде пред крај на меркатото, една трампа Дибала-Икарди и сите весели и среќни.

Kakvi smejurii se interasive, pisal nekoj random novinar spekulacija ikardi za dibala pred mesec dena i ovie napinjaat... ramno na 0 se sansite toa da se desi, ko prvo upravata na juve ne saka takva trampa nitu pak igracot saka da ide u inter

Kakvi smejurii se interasive, pisal nekoj random novinar spekulacija ikardi za dibala pred mesec dena i ovie napinjaat... ramno na 0 se sansite toa da se desi, ko prvo upravata na juve ne saka takva trampa nitu pak igracot saka da ide u inter
Ти најде да збориш кој бил смејурија?
Ти што тврдеше дека ќе сте го зеле Икарди за 30тина милиони???
[emoji1]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ти најде да збориш кој бил смејурија?
Ти што тврдеше дека ќе сте го зеле Икарди за 30тина милиони???
[emoji1]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Pa seuste tvrdam.. i ne za 30 tuku za 40 vikav..

• Вау
Reactions: Syn

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom