Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.601
Поени од реакции
13.967
И јас ја мрзам управава наша, имаат многу лоши одлуки, ама у еден прелазен рок да ги донесеш Де Јонг, Гризман и Нејмар не е мала работа.

Сега ми е јасно зашо предвреме се откажавме од Де Лихт. Се знаело дека пари ќе требаат....

П.С. Кутињо не за џабе исто го пративме на позајмица, а го продадовме и Малком, ем плати, ем ЕУ место...

99% сум сигурен дека ќе дојде...
Па ако го донесат Нејмар може да ги покријат глупостите што ги прават, освен оставањето на валверде, тоа никако не може да им се опрости.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.748
Поени од реакции
22.956
Член од
17 мај 2016
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.156
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Се разбуди Марота :Д

Мислам дека и пред официјализирање се на трампата Бираги - Далберт така да уште еден супер потег од нивна страна.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.661
Поени од реакции
59.595
Браво браво.
Оптимист сум за Санчез, мислам добро ќе му легне Интер и италијанскиот фудбал.
Имам високи очекувања од него.
Автоматски споено мислење:

Браво браво.
Оптимист сум за Санчез, мислам добро ќе му легне Интер и италијанскиот фудбал.
Имам високи очекувања од него.
Глуп, играше Санчез во Удинезе бе. Нема што ти да мислиш.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.966
Поени од реакции
116.589
Се разбуди Марота :Д

Мислам дека и пред официјализирање се на трампата Бираги - Далберт така да уште еден супер потег од нивна страна.
Gotovo e, i Biragi go zemavme. Realno Marota zavrsi strasno dobra rabota letovo, sramota ke bide so ovoj tim da ne pomatime smetki na Napoli i Juve.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Gotovo e, i Biragi go zemavme. Realno Marota zavrsi strasno dobra rabota letovo, sramota ke bide so ovoj tim da ne pomatime smetki na Napoli i Juve.
Буквално на Конте му донесе играчи по негов мерак на секоја позиција во тимот кај шо ви фалеше подобар играч од тој шо претходно играл таму така да тоа е тоа.

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.156
А со Icardi што се случува? Гледам последни утакмици надвор од состав. Ќе го продаваат?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
А со Icardi што се случува? Гледам последни утакмици надвор од состав. Ќе го продаваат?
Се тепа цела Европа за него и уште не може да одлучи кај да оди :D

Kajgana Shop

На врв Bottom