Фудбалски/трансфер дискусии

M

Mayavin

Гостин
Моментално Нејмар не е ни во топ 10. Топ 3 заедно со Роналдо и Меси моментално може да биде само Момчило Момо Салах.
Па затоа и бара назад у клубот што го направи топ 3 играч у свет. Ама ако Меси кажува дека му е потребен тогаш не го сомневам човекот што ја направи Барса ова што е денес.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.748
Поени од реакции
22.956
Не знам колку се сеќавате, последните денови на Нејмар во Барселона пред да замине во ПСЖ, се случи инцидент меѓу него и Семедо (кој само што дојде од Бенфика), кога се степаа на тренингот на турнејата во САД. Нејмар го напушти тренингот и после неколку дена замина во ПСЖ.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.650
Поени од реакции
22.384
Novosti okolu neuspesniot Transfer na Werner vo Baern: https://sport.sky.de/fussball/artikel/gruende-fuer-rb-verbleib-werner-wartete-vergeblich-auf-bayern/11794899/34130

Werner i Baern usno se dogovorile okolu uslovite na dogovorot samo nejasno bese, dali letovo ke dojde za pari ili vgodina za bez pari ama so signing fee za igracot. Transfer ova leto bese porealnata opcija. Zatoa sto bile dogovoreni, igracot samo ja imal celta Baern i odbival drugi ponudi od drugi klubovi. Arno ama Baern od togas ne se pojavil pak sto stvori nelagodnost kaj igracot. Videl ne videl prodolzi dogovor vo Lajpcig fer poteg od nego plus da nema golema galama okolu toa sto mu istekuva dogovorot.

Ja imam razbiranje za mnogu raboti ama vo ovoj slucaj se dogovaras so igracot takareceno uste dogovorot sto ne e podpisan za posle da te snema ni traga ni glas. I ne mi e cudno sto ni eden target ne dobile letovo.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Знам како замина и тужбите. После 2години сфати дека згреши и почна да моли за трансфер назад. Се надевам ќе се извини пред да заигра пак на Camp-от..
Што ќе ти смени ако се извини? :) Да ти залепи шамар некој на улица и да ти каже „извини“ ќе ти смени нешто? :)
Мислам, нека ви дојде, не е проблем само да не кукате после како сте напраиле грешка.
Во право си. Еден од топ3 играчи на свет оди во најдобриот клуб :D
Во моментов Мане, Салах, Стерлинг, Мбапе се играчи од прва што можам да ти ги набројам а да се поблиску до Меси и Роналдо, а се далеку пред Нејмар.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Француско - 2018 - 20 утакмици/19 гола/13 асистенции
2019 - 17 утакмици/15 гола/7 асистенции
Лш 2018-6гола (7утакмици)
2019-5гола (6утакмици)

Да, се повредва, лигле е педер е се пука со сестраму ама напрајвте ко да пропаднал ко Алексис.. Па овај Пеџа со дно пост на неделата, Стерлинг Мане и Салах биле далеку пред Нејмар :pos:..Важи и Хери Вилсон појјак е..

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.156
Што ќе ти смени ако се извини? :) Да ти залепи шамар некој на улица и да ти каже „извини“ ќе ти смени нешто? :)
Мислам, нека ви дојде, не е проблем само да не кукате после како сте напраиле грешка.

Во моментов Мане, Салах, Стерлинг, Мбапе се играчи од прва што можам да ти ги набројаим а да се поблиску до Меси и Роналдо, а се далеку пред Нејмар.
Овие сите што ги наброја ниеден нема приближна статистика ниту пак приближна бројка освоени трофеи како Neymar.;)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Француско - 2018 - 20 утакмици/19 гола/13 асистенции
2019 - 17 утакмици/15 гола/7 асистенции
Лш 2018-6гола (7утакмици)
2019-5гола (6утакмици)

Да, се повредва, лигле е педер е се пука со сестраму ама напрајвте ко да пропаднал ко Алексис.. Па овај Пеџа со дно пост на неделата, Стерлинг Мане и Салах биле далеку пред Нејмар :pos:..Важи и Хери Вилсон појјак е..
Овие сите што ги наброја ниеден нема приближна статистика ниту пак приближна бројка освоени трофеи како Neymar.;)
Во моментов Нејмар не е ни во топ 10 офанзивци. Сеа, треба да ви се врати во екипа па се јачате. Ако пропадне трансферот, ќе читаме дека сте напраиле добро што не сте го земале :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.687
Поени од реакции
11.786
како успеа да поврзеш “во моментов” со трофеи и статистика од минато свршено време?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.601
Поени од реакции
13.967
Па не се слагам баш дека секој играч е со таков карактер. Иначе, нели фо Хасан беше зошто немате игра а не до немање на Нејмар?

Ебати реченицата што ја склопив ама ме разбра.
Поголем дел од вината е кај Хасан секако, но да го имавме Нејмар немаше да биде вака лоша играта, тоа сигурно.

А за тоа дек не бил топ 10 смешно е да се коментира.
Автоматски споено мислење:

Во моментов Мане, Салах, Стерлинг, Мбапе се играчи од прва што можам да ти ги набројам а да се поблиску до Меси и Роналдо, а се далеку пред Нејмар.
Никој од овие не е пред Нејмар освен Меси, а Роналдо што си го пишал веќе 2 години не е ни подобар од набројаните.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Поголем дел од вината е кај Хасан секако, но да го имавме Нејмар немаше да биде вака лоша играта, тоа сигурно.

А за тоа дек не бил топ 10 смешно е да се коментира.
Нем проблем брат, од различен аспект глеаме на работите. Како играч е скилфул и нема муабет ама се повредува, не игра. Не зборам од почеток на кариера до денес, него во моментов, последнава година. Да збориме за општо, тогаш и Ибра може да го стаиме у топ5 напаѓачи :)

Член од
29 април 2015
Мислења
4.326
Поени од реакции
4.240
И јас ја мрзам управава наша, имаат многу лоши одлуки, ама у еден прелазен рок да ги донесеш Де Јонг, Гризман и Нејмар не е мала работа.

Сега ми е јасно зашо предвреме се откажавме од Де Лихт. Се знаело дека пари ќе требаат....

П.С. Кутињо не за џабе исто го пративме на позајмица, а го продадовме и Малком, ем плати, ем ЕУ место...

99% сум сигурен дека ќе дојде...

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Нејмар е повраќаница од карактер. Еден од најодвратните играчи од кога јас гледам фудбал. Непрофесионален, entitled, арогантен, недораснат морон.
Ама е и фантастичен играч. Ако Барса го земе, со нападот кој го имаат, со Де Јонг плус во средина, треба да се прошетаат низ сите натпреварувања, кои не се викаат ЛШ. А таму, би биле убедливи фаворити.

Иначе, според мене најблиску до Меси и Роналдо во моментот е Мане. Човекот е практично незадржлив, предатор.
Иако од оваа и следната сезона, мислам дека и Роналдо полека ќе почне да се спушта во групата на смртници.

Kajgana Shop

На врв Bottom