Фан Клуб: Интер

Памтете коа Конте беше во Челзи и Кандрева за малце не потпиша за нив ? Цела сезона ќе игра прва постава , ако игра вака , нека игра.
Мислам дека ни треба уште еден MC или AM.
П.С Очајно чекам да потпише Бираги.

Ни треба подобар играч од Асамоа, вчера нафрлуваше како Кандрева (додека Кандрева нафрлуваше како Бекам). Ама сериозно, Асамоа не може еден пробив да направи со Лече, што да чекаме со посилни екипи...

Добро е што во прво коло ни падна Лече, не сме баш средени како што треба, било која посериозна екипа вчера ќе ни дадеше гол и друга приказна ќе беше. Лукаку-Лаутаро се тандем во најава, многу ми се допаѓа како комбинираа вчера. Сенси е мотор, едвај чекам да видам како ќе игра во дерби натпревари.

Слушам дебелиов Лукаку со дуелите слабо :coffee:

Што мисли Ванда со изјавиве што ги дава, дека ќе внеси Икарди у прв тим и ќе го седне Лукаку на клупа?
Па и оној торконо нејзин ќути, уста има јазик нема...хрррк пу!!!

Шо бидна со трансферот на Санчез? Сабајле имаше информација дека во наредните 48ч треба да се реализира или само ја продолжуваат сапуницата?

Шо бидна со трансферот на Санчез? Сабајле имаше информација дека во наредните 48ч треба да се реализира или само ја продолжуваат сапуницата?
Мислам дека ќе се заврши за брзо. Се работи на повеке влезни и излезни трансфери, не оди така лесно.
Можна е и размена ДИБАЛА-Икарди во последен момент, дури и СМС е реална опција ако Лацио е навистина заинтересиран за Гаљардини и Политано. Алтернатива е Видал.
Бираги исто доаѓа како замена за Далберт, само не знам што би добиле со тоа, ни треба еден класа офанзивен бек.

За вчера мора да се пофалат играчите и Конте.
Кандрева, Броз, и Сенси одиграа перфектен натпревар, исто и Асамоа и Лукаку одлични.
Само Весино беше малку под потребното ниво, се друго беше добро.

Асамоа не е решение, нека доаѓа Бираги, полош не може да биде.
Кандрева само со Лече ова, ќе си дое на свое со време.
Лукаку добар.
Мартинез not sure, премногу промашува, сака да се докаже и греши, ај ќе видиме до полусезона колку ќе созрее.
Икарди е време да си оди, нема поента се ова.

Настрана тоа што не сакам да го даваме Икарди, поготово не во Јуве, али после пополнувањето на дупката во нападот која Икарди ја направи со неговото отстранување, мислам дека Дибала - Икарди би била вин - вин ситуација.
(ако стварно не ја бива веќе со Икарди и нема шанси да остани некако)

Но во друго сценарио (пр.) доколку не го пополневме местото на Икарди, Дибала немаше да биди доволен.
И покрај сѐ, сѐ уште сметам дека Икарди е нијанса подобар фудбалер од Дибала!
Отворен сум да бидам цитиран и slapped од сладоледџијата. Ували брате!

За негово добро нека му сврти на Де Лаурентис. Ќе се самоуништи вака. Овие нема да го реинтегрираат, ќе му дадат 7-8 натпревари колку да избегнат мобинг. Нема никаква логика што не сака да си оди. Нема врска ни со чекање Јувентус да го побара, никој не е толку глуп. И да понудат нешто немаат гаранции дека Марота ќе прифати. Тие си имаат мака и со продавање. Така да убеден сум дека Ванда и Икарди не чекаат понуда од никого туку туркаат со главата во ѕид.

Како и да е, се надевам ќе реши да си замине и ќе си ја спаси кариерата. Немам ништо против да остане кога би го вратиле во состав ама тоа е научна фантастика во моментов.

Политано не треба да го даваат, многу солиден бекап од клупа е. Вчера покрај голот имаше неколку солидни пробиви, така да би бил корисен. И памтам дека јадев гомна кога имаше најава дека Сенси отишол у Милан и се палеа овие, ама човеков искочи стварно машина. Само нека продужи така.

Последно уредено:
Настрана тоа што не сакам да го даваме Икарди, поготово не во Јуве, али после пополнувањето на дупката во нападот која Икарди ја направи со неговото отстранување, мислам дека Дибала - Икарди би била вин - вин ситуација.
(ако стварно не ја бива веќе со Икарди и нема шанси да остани некако)

Но во друго сценарио (пр.) доколку не го пополневме местото на Икарди, Дибала немаше да биди доволен.
И покрај сѐ, сѐ уште сметам дека Икарди е нијанса подобар фудбалер од Дибала!
Отворен сум да бидам цитиран и slapped од сладоледџијата. Ували брате!
Inter could soon receive an offer from Juventus worth €35 million plus Mario Mandzukic for their striker Mauro Icardi, according to Gazzetta dello Sport.
The Nerazzurri’s CEO Beppe Marotta held ‘conciliatory’ talks over the phone with his former colleague Fabio Paratici yesterday, following a summer dominated by tension.
Inter are still hoping to swap Icardi for Paulo Dybala, but Juventus have no intention of arranging such a deal.

Inter could soon receive an offer from Juventus worth €35 million plus Mario Mandzukic for their striker Mauro Icardi, according to Gazzetta dello Sport.
The Nerazzurri’s CEO Beppe Marotta held ‘conciliatory’ talks over the phone with his former colleague Fabio Paratici yesterday, following a summer dominated by tension.
Inter are still hoping to swap Icardi for Paulo Dybala, but Juventus have no intention of arranging such a deal.
Сместа е одбиена смејуријата од понуда.
Марота им повторил - 70мил. кеш или замена за Дибала.
Манџо нудете го по полу-екипине низ германија.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom