Целта на овој заем е да се обезбедат средства за буџетска поддршка, а основното начело врз основа на кое се заснова овој предлог на Закон е обезбедување на заем за развојни политики за јавни финансии и конкурентност.
Znaci nisto konkretno, ke odat za plati i penzii i nekoja javna nabavka kade sto ke ima dobro kradenje. Nisto novo.
Ех да се така добри па и кај мене да донесат бесплатен тројански тросед. Море цела гарнитура. Па макар имало 10 прислушкувачи.
Нека слушаат како прдам или понекогаш се расправам со сопругата.
Лесно може да се провери дали хард дискот е заменет. По денот на инсталирање на системот.
Си ја оставија месец и пол фино-лепо да ги форматира сите компјутери во СЈО, да ги форматира мобилните, да избрише докази, и на крај, од целиот овој милионски скандал, Катица остварила имотна корист - мебел во вредност од околу 5000 евра. Истата таа Катица на која месечна плата ѝ е 4-5000 евра.
Ја очекував да ја замачкаат работава со оглед на тоа што пола СДСМ се вмешани во рекетов, ама не очекував на олку дебилен и очигледен начин.
Нека имаат осет малку кретениве кога го прават будала народот, не се сите малоумни идиоти како членството нивно.
За месец и пол секако дека некои докази може да се уништат, ама форматирањето на компјутери не обезбедува трајно губење на податоци. Особено на информатичките/компјутерските форензичари тоа им е главна работа
Секако, недозволив е периодот кој се даде за уништување на докази.
Ова е мешање во судската власт. Не може тој да одредува дека секој ќе одговара. Детево ова поинаку требало да го каже, дека СДСМ како владеачка партија дава и ќе дава поддршка на судските органи за спроведување на правдата. А не да се заканува дека „секој ќе одговара“. Значи ли ова дека и ние сите ќе одговараме? Не знам за што.
Знаат тие што ќе следува. Тие не се информираат ко нас од медиуми. Знаеле дека има материјали, дека ќе се појават.. итн. На пример, убеден сум дека вчера Јанева ја чекала полицијата подготвена за притвор.
Можеби имало опасност од „шарените“ да фрлаат со боја по полицијата. Да не ја даваат Јанева.
Автоматски споено мислење:
За месец и пол секако дека некои докази може да се уништат, ама форматирањето на компјутери не обезбедува трајно губење на податоци. Особено на информатичките/компјутерските форензичари тоа им е главна работа
Секако, недозволив е периодот кој се даде за уништување на докази.
Ова е мешање во судската власт. Не може тој да одредува дека секој ќе одговара. Детево ова поинаку требало да го каже, дека СДСМ како владеачка партија дава и ќе дава поддршка на судските органи за спроведување на правдата. А не да се заканува дека „секој ќе одговара“. Значи ли ова дека и ние сите ќе одговараме? Не знам за што.
Знаат тие што ќе следува. Тие не се информираат ко нас од медиуми. Знаеле дека има материјали, дека ќе се појават.. итн. На пример, убеден сум дека вчера Јанева ја чекала полицијата подготвена за притвор.
Malata riba ako se fati na jadicata od ribarot...moži da se spasi samo ako na ribarot mu kazi kade se krijat golemite ribi
No Prasica e glupa toa da go svati.....bidejki ,,ovie,, i go puštija Stevan za advokat, da ja nosi vodata na nivnata vodenica
Stevan ke ja preebi za site pari....
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.