Premier League - Season 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата The Accountant
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Успеа да најдеш 10 секунди од 30 навивачи кои дале интервјуа и кои сите други се реални кои се шансите и можностите на клубот сезонава.

Стварно си добар спин мајстор.

Успеа да најдеш 10 секунди од 30 навивачи кои дале интервјуа и кои сите други се реални кои се шансите и можностите на клубот сезонава.

Стварно си добар спин мајстор.
Не ги најдов јас, RiZzyUTD тоа.

Видиго Рики какво дно допрел. За момент помислив дека е 38мо коло и дека Пул земале.....

Што ви е бе мртви, не може да се израдува човек ебаве? Кај кур ви е меракот за фудбал? Небаре за голф е темава.

Не го личи српскиот поетот да го глуми стефкобе и марио long gone веќе.Ќе те замолам да си останеш на отровот и 2-3 збора досетки за доброто на сите.Уствари можеш со екипа атлетико да си напраите тема и да си го ширите канцеров на само.Земете го и стелт баерн минхен шампион слободно.

Не го личи српскиот поетот да го глуми стефкобе и марио long gone веќе.Ќе те замолам да си останеш на отровот и 2-3 збора досетки за доброто на сите.Уствари можеш со екипа атлетико да си напраите тема и да си го ширите канцеров на само.Земете го и стелт баерн минхен шампион слободно.
Брат после точка се остава простор. Она долгото копче на тастатурата. 7 години те читам, све си викам ќе ти текне, али више глупо ми падна...

Џабе е све, пак ќе земе Сити титула.
Утакмицава да се игра уште 20 пати, сите 20 ќе победи Сити.
2 шута у рамки на гол имаа Тотенхем.
Нереален фудбал играат Сити, плус ако остане цела сезона здрав КДБ нема што да бараат другиве.

Знам дека е рано за сите прогнози, ама Ливерпул ми изгледа за класа послабо од лани и тешко да ја повторат ланската сезона.

Ако уште на се' се додаде длабочината на ростерот на Сити, тешко Ливерпул да издржи равноправно до крај.

Џабе е све, пак ќе земе Сити титула.
Утакмицава да се игра уште 20 пати, сите 20 ќе победи Сити.
2 шута у рамки на гол имаа Тотенхем.
Нереален фудбал играат Сити, плус ако остане цела сезона здрав КДБ нема што да бараат другиве.

Знам дека е рано за сите прогнози, ама Ливерпул ми изгледа за класа послабо од лани и тешко да ја повторат ланската сезона.
Игравме 3 утакмици у една недела, при која што една патувавме и ја игравме 120 мин, со повреден најдобриот голман на светот моментално и дел од клучните играчи се уште недоволно спремни по репрезентативни натпреварувања. Ги добивме сите. Тек сеа треба да почне ко шо треба сезоната, а ние сме у предност со бодови.

Ако уште на се' се додаде длабочината на ростерот на Сити, тешко Ливерпул да издржи равноправно до крај.

Е што му фали на ростерот на Ливерпул? Овој тим е бољи од тој лани, Окс се врати, Ориги е тука, Адриан ете е одличен голман, има каде каде повеќе опции него лани.

Важни се бодовите сега, но клучен период во ПЛ е по боксинг-деј. Дистанца до 7-9 поени и не е толку голема до тој период, но кој ќе нагази од тогаш до Мај ќе има најголеми шанси за титула.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom