Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ги најдов јас, RiZzyUTD тоа.Успеа да најдеш 10 секунди од 30 навивачи кои дале интервјуа и кои сите други се реални кои се шансите и можностите на клубот сезонава.
Стварно си добар спин мајстор.
Тој со периката на кој ти личи
Брат после точка се остава простор. Она долгото копче на тастатурата. 7 години те читам, све си викам ќе ти текне, али више глупо ми падна...Не го личи српскиот поетот да го глуми стефкобе и марио long gone веќе.Ќе те замолам да си останеш на отровот и 2-3 збора досетки за доброто на сите.Уствари можеш со екипа атлетико да си напраите тема и да си го ширите канцеров на само.Земете го и стелт баерн минхен шампион слободно.
Игравме 3 утакмици у една недела, при која што една патувавме и ја игравме 120 мин, со повреден најдобриот голман на светот моментално и дел од клучните играчи се уште недоволно спремни по репрезентативни натпреварувања. Ги добивме сите. Тек сеа треба да почне ко шо треба сезоната, а ние сме у предност со бодови.Џабе е све, пак ќе земе Сити титула.
Утакмицава да се игра уште 20 пати, сите 20 ќе победи Сити.
2 шута у рамки на гол имаа Тотенхем.
Нереален фудбал играат Сити, плус ако остане цела сезона здрав КДБ нема што да бараат другиве.
Знам дека е рано за сите прогнози, ама Ливерпул ми изгледа за класа послабо од лани и тешко да ја повторат ланската сезона.
Ако уште на се' се додаде длабочината на ростерот на Сити, тешко Ливерпул да издржи равноправно до крај.