Јас напишав каква верзија кружеше. Не тврдам дека било така. Но не тврдам ниту дека не било така. Научен сум сите работи да ги земам со резерва.
Тоа што било околу христијански празник може да биде случајност, а може да биде и намерно за да се заведе истрагата. Пак не тврдам дека е така. Наведувам само една можност.
А за дрогата и обазбедувањето на ќерката на Трајко... Наводно тие се познавале. Нема обезбедувањето да ја оддели од друштвото. Дрогата можеби (пак наведувам само можност, не тврдам ништо) ја набавила женската. Ако тие немале пари (не ми е познато), таа сигурно имала...
Автоматски споено мислење:
Ова иронија ли е или вистина?
daj ne zaebavaj, neznam dali si od SK ama toa deka nekoja kremka izrasnata so pari i cuda okulu nea tek taka ke se druzi so decava od radisani malku potesko... ne me sfakaj gresno mrazam kremci ama ovie godini toa se poizrazeno e taka da mene mi e smesno u ista recenica da gi stavis a ne pak na isto separe nekade. verzijata kruzese i tuka uglavno od luge sto poima nemaat ni koja e kerkata na trajko ni deckite koj bile. obezbeduvanjeto nema da ja oddeli od drustvoto ama sigurno nema da ja ostavi pa i redenka nekade da i udrat, daj misli malku, ti da si trajko kakvi instrukcii ke im dades ako treba da ja pazat kerka ti?
film ima, KOGA DENOT NEMASE IME, samiot fakt deka ne go znaes sto ti kazuva? ne mora da e oficijalno zabranet dovolno e da nemas pristap do nego, eve sega istoto so RUGANJE NA HRISTA, povtorno po baranje na DUI