Premier League - Season 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата The Accountant
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ми се верува дека ова е истиов Мингс што се обиде да го нагази Ибра на фаца пред 2-3 сезони, дечково има страшно добро позиционирање и изгледа дека бајаги напредувал од тогаш.
И во Чемпионшип ги нагазна два тројца

Нема шанси Вила да ја преживее оваа опсада бар без уште еден примен гол

Ovoj Hiton nekad znae na teska droga da bide glejte go so brani

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Се распадна Вила во второво

Ндомбеле им е одличен трансфер на Тотенхем. Многу добар играч.

Знаев дека ќе ја реши Кејн му ебам глаата. Го има тој ебан карактер за вакви ствари у пм.

Знаеш ли дека ваква статистика имаше за Бејл на почеток на неговата кариера во Тотенхем. Имаа некои си 20тина утакмици без победа (не знам дали беа сите порази). Така да, за 3-4 сезони Астон Вила во ЛШ, а Грилиш во Реал Мадрид. :D

Ако е жив и здрав на Ширер рекордот ќе падне 100%
И Агуеро не е за баталување ако ја заврши кариерата во Сити. И нели, ако остане во некоја солидна форма како прв избор уште 2-3 години барем.

(не верувам, ама ете да се спомне :D )

Ќе падне од мојот човек Рахим Стерлинг.
Повеќе од 200 гола му требаат на Стерлинг. Плус што е крило и што Гвардиола нема цел живот да им биде тренер, така да како ќе старее така очекувам да намали со голови. Кејн за разлика од него си е 9ка, екстра финишер и практично до 35 години може да игра и да дава голови, онака да си дреме во 16ник на тап инс.
И Агуеро не е за баталување ако ја заврши кариерата во Сити. И нели, ако остане во некоја солидна форма како прв избор уште 2-3 години барем.

(не верувам, ама ете да се спомне :D )
Не ми се верува дека ќе остане уште многу во Сити. Како и сите латино американци ќе фаќа патот накај дома според мене.

Мингс е страшан играч, малце анлаки беше днска али брате, за годину дна, две максимум, ќе се тепав екипе за дечка ако продужи да игра овакој, огроман е, јак е, брз е, знае сас топку, све има.

Мислев Стерлинг има 26,27г.. тој да ти имал 24 цццц

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom