@_BerzerkeR_
Многу лош пример ми даваш, не ме јеби, ми споредуваш нешто што се карактеризира како безусловна љубов, значи релација родител - дете, со ова.

Не да не е исто ... Ич не е исто, буквално у целост, дијаметрално спротивни работи и различни универзуми се ова и конкретно за тој дел од постот толку.
Е сега за релациите клубот и Икарди, Икарди ко играч не е прв пат да прави проблеми во клубот, толериран е веќе 2-3 години и он и жена му, тек на крај е тоа со лентата, откако веќе too much беше кажано јавно од Ванда, не е дека клубот немаше трпение, имаа и имаа ... и имаа, и на крај им прекипе. Све црно на бело си има клубот, и зашто е третиран како што е третиран, притоа, никој не му забрани да игра, да тренира, му тргнаа само капитенска лента зашто дефакто не ја заслужуваше, нит пак неговите соиграчи го сакаа за капитен. Со имплусивната реакција, лажирање повреда, одбивање да игра и тренира само си се докопа, да го имавме тогаш Конте за тренер, он до крај на сезона немаше да игра, али имавме еден бескичмењак.
У твојата хипотетичка ситуација, да си вработен у фирма, и вака да се понашаш ... па со клоци и боксови ќе те избркаат од таму, тука проблемот го прави он, не неговиот претпоставен кој никакви правила на клубот/фирмата не прекшил.
После све ова како да не се отарасат од него, за цената која му паѓала, таа веќе вртоглаво паѓаше кога одби да игра и му тргнаа капитенска лента ама ова второво ти реков, беше Неопходно после сите тие срања. Стварно не сте ми јасни зар до толку сакате да се деградира интер ко клуб и да биде заложник на некое лигле, по секоја цена да го остави да е капитен на тим каде претходно таа лента ја носеле факети и занети само ради ебаната негова цена и можни пари од негова продажба ? Па еве по не знам кој пат, и без таа продажба, интер инвестира големи пари ко никад до сеа.
Јавна тајна беше иначе дека Интер ќе се отарасува од него, сите медиуми и пред да дојде Конте, и пред да биде онаа изјава на Марота а и Конте, известуваа дека и Конте не го сакал во тим. Све ова влијаеше на тој пад на цената, тек на крај клубот официјално потврди дека не го сака. Така да Интер финансиски секако ке губеа, зашто мораше да се инвестира у друг напаѓач, а за инкасирањето пари за него, тоа е дискутабилно и е во рамките на нашите претпоставки зашто како што гледаш, интерес за него и со вака падната цена скоро и да нема, си се запрашал ли некад зашто е тоа така ? И кога имаше условно речено мала откупна клаузула, и тогаш, 0 понуди до клубот што исто, беше сумјиво ( од моментална гледна точка, ич ).
И ако добро ја изанализираш цела оваа ситуација, главниот проблем е она, не он, ама врзан е за неа, у пакет иде со неа, така да тури му курот, зашо она е нерешливата енигма за Интер.
Ио и Бене, мора да е така.
Читаш вести, можеш да ги вртиш настаните како ти одговараат, ама не си во право
Не знам зашто у муабет со мене внесуваш уште 10 небитни реченици ко да сум зборел нешто за Конте.
На 5 години ќе биде грабеж ако е така, ко што го земаа Јуве ДеЛихт.
Да бе бене, ти си у право, ја имаш привилегијата информации од прва рука да пушташ па секако мора да е така, све остало пу пу не важи, битни се претпоставките на кгн форумот.
пост на кгн > дел од медиумите у италија ( тие јувенташките не ги рачунам ), изјави на конте, изјави на марота, аусилио и слично. Знам дека така идат тие работи тука, уживај, иако до вчера тезите беа, не си дел од клубот, не знаеш дека баш така било.
Али за конкретни ситуации, тоа не важи, едностанво мора да е така, зашто ио така рекол, или сеа ти. На крај краева, не е битно дали сум ја у право или не, истото и за тебе важи, и за ио, битно е Интер на крајот од денот да имаат јак ростер и задоволен тренер, битни се фактите и она што всушност знаеме дека се дешава и имаме 100% потврда, а истите следново го велат, Лукаку е играч на интер ( според 80% од постирачите тука, и медиумите у италија, требаше да е веќе играч на јуве ) и барела е играч на интер ( истото ко и за лукаку ), a најверојатно и Конте нема да си дава отказ у скоро време. Тука си важи она народното, кучињата лаат, караванот си врви. keep it up.