А 5ка кога ќе добијат?Dokolku napravat swap icardi dibala togas imat 10ka no ako go ostavat ikardi vo timot na klupa a dadat za lukaku 80mil togas imat cist 1.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А 5ка кога ќе добијат?Dokolku napravat swap icardi dibala togas imat 10ka no ako go ostavat ikardi vo timot na klupa a dadat za lukaku 80mil togas imat cist 1.
Koga ke gi prodadat dambrosio kandreva galjardini brozovic perisic valero....А 5ка кога ќе добијат?
Ne me sfati brat so sakam da kazam. Eve zemi go Radja za primer, ali Radja u Kaljari sto igrase na vremeto. Go pikiravme, se tegavevme i na kraj bap vo Roma. I pari i sve mu davavme ama dzabe, nejke Mazzari da mu e trener ili koj i da bese togas. Isto i so Sancez od Udineze bese, celo leto tegavenje, dojde Barsa i zz. Eve ti ista situacija so Lukaku samo ovoj pat Inter e pobednikot, a znaes deka i Juve so Dybala se umesa proslata nedela i proba da go sjebe transferot.@Stefan-kobe за 50 милиона евра јас и ти да бевме на местото на Марота и Аусилио ќе го донесевме Барела.
Истото важи и за Лукаку.Играч кој ја имаше спукано со солскер,пуштен да тренира со андерлехт и со огромна желба да заигра во Италија за вртоглави 80мил еура!
Башка што да сакаше дибала да игра во ман ју,марота немаше да успее ни копачките на лукаку да ги донесе во Милано,да не се правиме будали со сила сеа...
Се во ред, апсолутно коректно!Realno, neka dade 30 gola, kur ke ne boli i mene i tebe deka e platen 80m.
Ne sum mu jas kriv na Ikardi sto vo januari tajno pregovaral so Juventus i sto odbivase da igra za timot. Inaku se slagam deka e pokvaliteten od Lukaku ali toa e.Се во ред, апсолутно коректно!
Само направи дистинкција со следнава ситуација...
- 2019-20 Икарди - 30 гола.
Вади калкулаторот!![]()
Абе ја не го негирам конте-ефектот .Ne me sfati brat so sakam da kazam. Eve zemi go Radja za primer, ali Radja u Kaljari sto igrase na vremeto. Go pikiravme, se tegavevme i na kraj bap vo Roma. I pari i sve mu davavme ama dzabe, nejke Mazzari da mu e trener ili koj i da bese togas. Isto i so Sancez od Udineze bese, celo leto tegavenje, dojde Barsa i zz. Eve ti ista situacija so Lukaku samo ovoj pat Inter e pobednikot, a znaes deka i Juve so Dybala se umesa proslata nedela i proba da go sjebe transferot.
Realno, neka dade 30 gola, kur ke ne boli i mene i tebe deka e platen 80m.
Коректен лик си, али промената на мислење ти е на актив мод стално, мавни го на офф!Ne sum mu jas kriv na Ikardi sto vo januari tajno pregovaral so Juventus i sto odbivase da igra za timot. Inaku se slagam deka e pokvaliteten od Lukaku ali toa e.
Pa sea pred nekoj den iskoci info deka za toa mu ja zemale lentata. Jas nikad ne bev na strana na Ikardi, ama ne sum slepo ni na strana na upravata. I prethodno i sega stojam na stavot deka Ikardi ima najgolem del od krivicata, ama upravata me nervira sto javno kaza deka ne e del od timot uste u juni i stavija na doznaenje deka e na prodazba.Коректен лик си, али промената на мислење ти е на актив мод стално, мавни го на офф!
Вчера колеше и бесеше за Икарди, им бараше факти кога тропаа дека тајно се договарал за во Јуве. Дај потврди го ова.
Нема везе, дај боже да си изгазе човекот како што реков. Али ако те праша некој како ли всушност заврши сѐ, а како можеше... Подумај се!![]()