ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.774
- Поени од реакции
- 43.978
Вил Ферел - никаква харизма нема човекот, за смешен да не збориме.
Апсолутно. Шнајдер ме смеел, Сендлер и Марфи такоџе, али Ферел брате. Таков антикомичен лик е што му нема рамен.Вил Ферел - никаква харизма нема човекот, за смешен да не збориме.
Фил
комедијаш
Не ми смета тој затоа што се користи многу повеќе од комедијаш.а задњите ти е ок?
Фил никад не се користи за Вил ФерелНе ми смета тој затоа што се користи многу повеќе од комедијаш.
Да, и затоа го ставив?Фил никад не се користи за Вил Ферел
Не знам тоа, али знам дека и Critters излезе сега.Да очекуваме и Гоуст римејк а?
Stephen Chow (на кратко Стефчо) е легенда, оној филмон со сиренана што го режираше откако се повлече ко актер се намлати пари. Имаат карактеристичен хумор азијциве, као овер д топ или гадни работи, ако не си навикнат на тоа ќе ти биде одбивно и чудно/глупо али затоа и ми се интересни нивниве комедии што се поразлични и доста креативни а имаат и доста симпатични глумци, ко Стефчо, Само Хунг кој кај нас не е толку познат али таму е подеднакво ценет ко Џеки Чен (третиот од нивново друштво Биао за жал не направи некоја кариера иако најталентиран од нив тројца, заедно имаат тренирано), исто цепки ми се и Хуи браќаваАко сакате добри комедии, гледајте ги оние на Stephen Chow... али филмовите да бидат на оригинален кинески јазик, а не преведен на англиски
Спејд се шлепаше поред Крис Фарли... дебелиот беше лудница, не сум глеал скеч со него а останатите да не искочат одма од карактерСендлер, Спејд и Шнајдер, трио фантастико. Ги правеа едни од најјаките комедии на времето. И Вил Ферел на времето беше добар, но низ годините се изгуби.
Серија, ја чекав цело време и на крај коа искочи трејлерот не личи на ништо. Краткиов фан филм е дајштадашНе знам тоа, али знам дека и Critters излезе сега.