Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
kolku da se desava nesto (dosadno mi e na rabota jbg)За 1600 ентер не стегам на тастатура а не толкав пост да напишам
kolku da se desava nesto (dosadno mi e na rabota jbg)За 1600 ентер не стегам на тастатура а не толкав пост да напишам
Вентспилс-Гзира подобро да не се игра.Gzira ili kako i da bea tie od Malta so gi preeba Hajduk X2 dvojna sansa ima lokum koef.
Legia Warsaw da se izbegne. Tie ne igraat fudbal ovaa godina. Ja prognoziram iks so finladcite utre.
Od Bugarite Levski ima lokum koef a i najdobro skockana ekipa dosega. CSKA ne igra fudbal. Kiksnaa vo ligata na 2 glupi natprevari.
Rendzers, partizan, torino, wulvs, espanjol 3+ site.
Utre kje postiram sto sum izigral.
Legia Warsawa imase 2 ocobol meca protiv Evropa od Gibraltar. Sobrani se kelneri tamu. Vo ligata igraa neorientirano protiv Pogon. Deluvat mnogu nezainteresirani vo startot na ovaa sezona.Вентспилс-Гзира подобро да не се игра.
Гзира јес да ги исфрлија Хајдук, ама ниту Вентспилс се наивни, плус ќе бидат многу претпазливи после успехот на Гзира со Хајдук.
Незнам зашто го имаш ова мислење за Легиа.
Полската лига е предобра во споредба со финската па имаат некоја си предност според мене.
Левски исто не се чепка зашто гостуваат кај АЕК Ларнака.
Доста добар тим.
Можеби ете 0-2 да се изигра зашто очекувам тврд меч.
Мене око ми фаќа Малатиаспор со Олимпија Љубљана кец и Партизан двојка.
Додатно што би требало да испадне Алашкерт-Стеауа двојка и би ја пробал Фехервар (Видеотон) - Вадуз хендикеп кец.
Ама пак квалитетот е на нивна страна.Legia Warsawa imase 2 ocobol meca protiv Evropa od Gibraltar. Sobrani se kelneri tamu. Vo ligata igraa neorientirano protiv Pogon. Deluvat mnogu nezainteresirani vo startot na ovaa sezona.
Na Krajinovic tugi pari ne bi stavil.
Te poslusav i sinkoto rosol go turivNa Krajinovic tugi pari ne bi stavil.
Daj LE nesto.Немат полошо да глеаш наместена утакмица и да пагаш во исто време на неа
покасно ЕЛ типови глеам многу потенцијални добитни типови
Автоматски споено мислење:
Добитен 20 гола во 10 мин дај бе казнете ги овие лепешки местачки немат смисла ова
Сеа се прибирам од плаживе за 30мин максимум ке си ја пробаме среќата на лотовоDaj LE nesto.![]()
За која утакмица е коментаров?Немат полошо да глеаш наместена утакмица и да пагаш во исто време на неа
покасно ЕЛ типови глеам многу потенцијални добитни типови
Автоматски споено мислење:
Добитен 20 гола во 10 мин дај бе казнете ги овие лепешки местачки немат смисла ова
Чиле - НИгерија значи класика права ако најш на јутуб гледај последните 10 мин после тајмаутот на Чиле и прати го тренерот нивни шо викат и како се понашаат уствари Чиле тогаш почвет да трчет и да редет голојЗа која утакмица е коментаров?Ракомет ваљда ама не знам која
![]()