Семедо има и те како ГОЛЕМИ ШАНСИ да си оди,нареднава сезона мислам дека треба да започнат преговори за нов договор,и Барса да му исплати 10-милиони,а од друга страна Атлетико доста загриза за него и сакаат да го вклучат во трансферот на Гризман,и да се преполови цената,мислам дека го проценуваат на околу 50-60 милиони,тука е и Кутињо каде (Поготово со овај тренер) е на излезна врата,еве и шпекулација каде и Ливерпул се вклучил во трката за Кутињо да го врати назад,(Иако не верувам во ова),а за Нејмар искрено мене не ми држи вода,овие шпекулации МОЖНО Е да се свесно пратени од некои весници блиски до кругот на Нејмар,или од Бартомеу да смири тензии,каде како што напишав после циркузите на Енфилд и во Купот,владее тотателен хаос,едни се за си одат Валверде и Пеп сегура,други се за да останат,ама Бартомеу за да ќари уште мирни две сезони му го лижи газот на играчите за да нема избори.......Глави требаше/и треба да летаат,како што читаме и гледаме,само со трансфериве мене ми мириса дека ќе ја тегниме до 26-27 Август,очигледно е дека не се знае кој јаде ни кој плаќа.Или како лани каде што се зборуваше за Алкантара за да се врати,па после августот од нигде никаде Артуро Видал дојде,па ништо чудно со овие генијалциве да имаме пак некој трансфер таков.Требаше да си го земат Де лихт,Гризман,Умтити да си заминеше,Видал ракитич,малком исто ,Рики пуиг прва постава и Ван де бек-Го преферирам некој Артуро Видал профил мие,и да си спиеа летово што би се рекло,ама вака со Нејмар цело лето повуци-потегни и на крајот,пак можи тој да лапни нов договор (Побогат секако) ,а овие да го кркаат стапот