Копа Америка 2019

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    96
Нема никакво форсање во постов. Ете дај ми некој аргумент, кажи што гледаш ти толку јако кај головите негови ако веќе дебатираме.

Голот против Арсенал му е одличен, ама ете гледам на истата утакмица го направил истиот потег претходно. А и нема никаква врска со мојот пост.

Стварно не знам што е толку атрактивно да ја свртиш главата назад откако ќе шутираш од две метра на празен гол. Бекам да го даде голов за мене ќе биде глуп потег.

Си ги буши бе, таков е. Цело време ќе го прави тоа, додека ваљда не се преебе некад. Тоа што пред тоа исто имал ноу лук гол не го менува фактот дека после тоа слајдаше тројца играчи на Арсенал, па ќе те прашам, дали тогаш дркаше на тох гол?

Си ги буши бе, таков е. Цело време ќе го прави тоа, додека ваљда не се преебе некад. Тоа што пред тоа исто имал ноу лук гол не го менува фактот дека после тоа слајдаше тројца играчи на Арсенал, па ќе те прашам, дали тогаш дркаше на тох гол?
Појма неам, ама еве сега ти кажувам дека баш тоа е шмекерски гол. Од дриблинзи, до финиш, буквално се.

Ама јас не му го коментирам голот како гол тука, туку самиот потег да сврти глава, ваљда ти е јасно тоа. Никогаш нема да се преебе, не е изводливо да се преебе во таква ситуација.

Појма неам, ама еве сега ти кажувам дека баш тоа е шмекерски гол. Од дриблинзи, до финиш, буквално се.

Ама јас не му го коментирам голот како гол тука, туку самиот потег да сврти глава, ваљда ти е јасно тоа. Никогаш нема да се преебе, не е изводливо да се преебе во таква ситуација.
Не да немаш поима, него едноставно никад не си дошол на тоа да пофалиш играч на Ливерпул (освен, мислам ввд) и тоа е во ред, те боли цеф за Ливерпул ама тажно како секогаш наоѓаш да прокоментираш за нешто негативно. Замисли колку би било тажно јас у теми да објаснувам за циганчењето на Погба, на Лингард сторињана и на другиот како дупи перница на одмор итн итн...

Ај шо е досадно пошто не им се игра преку таквото им е. Ама па и овие од 4 репрезентации 5 идат даље им напраиле... и им викнале кобајаги репрезентации да уште поише немаат штимул за надигрување.

Тури 4 групи по 3 реп, првите идат даље, само полуфинале и финале. Помалце текми ама ќе гризаат, ова џабе напраиле х5 поише текми, ни од дома не ги гледаат.

Не да немаш поима, него едноставно никад не си дошол на тоа да пофалиш играч на Ливерпул (освен, мислам ввд) и тоа е во ред, те боли цеф за Ливерпул ама тажно како секогаш наоѓаш да прокоментираш за нешто негативно. Замисли колку би било тажно јас у теми да објаснувам за циганчењето на Погба, на Лингард сторињана и на другиот како дупи перница на одмор итн итн...
ВВД, Робертон, ТАА и еве Мане. Малку ли се? :D

Шала на страна, Ливерпул според мене не е составен од играчи кои би влегле во било која екипа и веднаш би направиле разлика, ама како колектив се страшни и делуваат беспрекорно. Има играчи кои можат перфектно да изиграат на неколку различни позиции и да си ги завршат задачите, како Вајналмум, Фирмино или Фабињо на пример, го имаат Хендерсон кој е баш олд скул капитен какви нема многу останато во фудбалот и го имаат Салах, кој е како измислен за системот кој го играат.

Дали некој од овие ако дојде во моменталниов Јунајтед (на пример) ќе го крене нивото на игра? Не би се кладел. Но тоа не го менува фактот дека сите заедно се феноменални.

Ова се важи ли? xD

ВВД, Робертон, ТАА и еве Мане. Малку ли се? :D

Шала на страна, Ливерпул според мене не е составен од играчи кои би влегле во било која екипа и веднаш би направиле разлика, ама како колектив се страшни и делуваат беспрекорно. Има играчи кои можат перфектно да изиграат на неколку различни позиции и да си ги завршат задачите, како Вајналмум, Фирмино или Фабињо на пример, го имаат Хендерсон кој е баш олд скул капитен какви нема многу останато во фудбалот и го имаат Салах, кој е како измислен за системот кој го играат.

Дали некој од овие ако дојде во моменталниов Јунајтед (на пример) ќе го крене нивото на игра? Не би се кладел. Но тоа не го менува фактот дека сите заедно се феноменални.

Ова се важи ли? xD
Доволно хахахахаа
Ај да не умараме у темава, буљаш.

Прц 2015
CIWU4OIVEAADnPe.jpg

Прц 2019
Гол за полесен пат до финале.
Чиле со Колумбија
Уругвај со Перу

Колумбија-Чиле ќе биде утакмичиште

Вака на хартија...Бразил и Аргентина ваљда ќе тепаат? Па колку и да се тапа аргентина....не се венецуела нешто посебно...
Уругвај ваљда нема да се заебе...а у 1/2 финале...хаос ќе биде
upload_2019-6-25_3-17-59.png

Колумбија-Чиле ќе биде утакмичиште

Вака на хартија...Бразил и Аргентина ваљда ќе тепаат? Па колку и да се тапа аргентина....не се венецуела нешто посебно...
Уругвај ваљда нема да се заебе...а у 1/2 финале...хаос ќе биде
Прегледај го приврзокот 211479
Хахахахха сега треба пост да бришам.
Кој кур првиот и вториот од група теоретски пак се погаѓаат у 1/2 финале ?!?!?!?

Место еден од Колумбија/Чиле да идат на Бразил/Парагвај (Колумбија и Парагвај од предходно би играле во потенцијално 1/2 финале) а Аргентина/ Венецуела да идат на Уругвај/Перу (Венецуела и Перу од предходно би играле во потенцијално 1/2 финале) и да имаме многу различно 1/2 па Бразил Аргентина у финале, вака двете 1/2 финалиња теоретски може да бидат реприза на дуелите од групите :facepalm:
Иновативност 0

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom