НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Narednava ili Toronto ke tepa ili ako ja izgubi togas i serijava ke ja izgubi presvrt 100% Durant 1000 % Ke igra Game 6

Само ја мислим дека ГСВ ќе ја врти, изкеца у двојку?!

За промена, убаво ќе биди торонто да освои, рака на срце дечките заслужија.
Башка македонски клуб на сред УСА (Канада) Штета шо после Перо Антиќ немаме чоече да игра во НБА. Добро онај Осман од кливленд али не е во торонто батето, ќе лапнеше прстен.

п.с. Ќе заврши финалето и одвај чекам да се распуцаат преоден рок, ќе биди интересно. АКО Њујорк не донеси некој од типот на АД, КД или Uncle Drew сФе живо да им изнаебам!

Vecer masakar utakmica, Durant ke igra[DOUBLEPOST=1560186750][/DOUBLEPOST]Site pari na Kawhi +

Igra Durant kolku ke bide spreme e drugo prasanje.Ama pa od druga strana mora da igra makar i so edna noga ke ima pogolem efek od umreniot Igi i Livingston

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Abe ke poludi Durant vecer. I Kawhi isto ... masakar utakmica to to to

Vo cela Kanada euforija, cel den za toa se zboruva, ke se sobiraat na otvoreno da sledat prenos, na fudbalski stadion pa duri ke ima prenos i vo kino sali. Se obiduvam da im objasnam da ne skokaat mnogu i da ne se zanesuvaat, Raptors e privatna firma vo koja igraat "stranci", toa e stranska investicija i.t.n. , ama ne me slushaat. oni pak svoeto...We the North...Sekoja slichnost so taka narechenata North Macedonia e sluchajna.
Ako de, Vardar evropski shampion, Raptors North American...can't get better than that. Samo da ne ja poserat vecherva.
Ima i neshto nashe...John Bitov e viden biznismen i osnovopolozhnik na Raptors.

https://www.thestar.com/opinion/con...l-on-the-bandwagon-after-all-these-years.html

Последно уредено:
Бреј напета утакмица у пичку матер

Да издржеше КД, ќе ја свртеа серијава лабаво.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom