НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Вчера ништо не пишав пошто сум разочаран у пичку матер.

Ама ајде, за прв пат у серијава сум оптимист за следен меч.

Можеме во Голден Стејт. Тотално знаеме како против овој тим. Ќе биде напнато ама и те како може овој тим со Вориорс.

Не стигнаа до тука за да ја изгубат серијата. Сакам да верувам дека до крај ќе изиграат машки и нема да им падне духот. Се уште е 3-2.

Вамооооооооооооооооооооооооос

upload_2019-6-11_16-47-53.png

Вчера судиските одлуки беа на страна на Торонто, но ете правдата беше задоволена и ГСВ победи, па не влијаеа судиските грешки на епилогот. Ама ако некој вика дека цела финална серија Торонто е форсиран од судиите, нека се потсети дека во гејм2 на Кари во финалниот напад не му беа судени чекори, со што поентираа и добија гејм, да им беше одземена топката, Торонто ќе имаа напад за победа/продужетци. Иначе вчера стварно многу грешки, не е само Ленард со чекорите, туку и на Клеј не му беше суден фаул од Лаури кога шутираше тројка од ќош и ред други, се надевам на подобро судење наредната.

Најголемиот кењач на темата всушност е најголем глорихантер.. Класика :ROFLMAO:

Шо ќе кажиш следно хардкор Њукасл фан беше поради Ширер а сеа си за Сити? У пичку матер какви ликови пишат на форумов :pos:

Пресмешно.
Ко бев мал беше 2000-2003та година. И имав 10тина години. Се палев на куцањата од Картер. По заминувањето во Нетс, не бев за нив. Стандард детска приказна.
Не знаев дека ти на 10 години си бил за Кливленд, Мајами, Детроит, Филаделфија, Лејкерс и Клиперс. Јас си мислев дека годинава одбра дека ќе навиваш за овие 6.

Pa jas imam objasnato veke deka fan na igraci sum a ne na timovi.. Fintata e deka i ti si ist a mi kenjash tuka.. Sigurno ne si bil za niv Jason Richardson, Monta ellis i faking Biedrins ko igrale :icon_lol:

Па нормално дека не сум за нив 20 години. Али сигурно нема да бидам за ГСВ, па потоа доколку изгубат да бидам за Хјустон на пример и за сите останати кои што ќе играат против Леброн.
Има тимови кои што ми се симпатични, али не сум хардкор фан како тебе и да здивувам на пола лига. Значи да те потсетам, беше ХАРДКОР фан на Клиперс 10 години, сеа навиваш за Лејкерс.
Тоа ти е исто како сеа јас од Интер да се префрлам на Милан. Или некој од Тетекс на Шкендија :D

Па нормално дека не сум за нив 20 години. Али сигурно нема да бидам за ГСВ, па потоа доколку изгубат да бидам за Хјустон на пример и за сите останати кои што ќе играат против Леброн.
Има тимови кои што ми се симпатични, али не сум хардкор фан како тебе и да здивувам на пола лига. Значи да те потсетам, беше ХАРДКОР фан на Клиперс 10 години, сеа навиваш за Лејкерс.
Тоа ти е исто како сеа јас од Интер да се префрлам на Милан. Или некој од Тетекс на Шкендија :D
ХАРДКОР фан (можи не толку во последно време пошто Валверде ми го згади фудбало) сум единствено на Барса
Клиперси ми беа онака за забава.. Немојш да споредваш фанатизам во фудбалот со кошарката.. Кошарката денес си во Сиетл утре во Оклахома.. Денес се викаш Мемфис утре Шарлот.. Денес си Хорнетс утре Пеликанс.. Денес си френчајз играч а утре трејдан за сусамки..
Значи можиш во кома да падниш и по 5 год да се разбудиш и ниеден елемент од екипата за која си бил ,,хардкор фан'' да постои (играчи, тренер, град, лого, дрес, боја, име, прекар се можи да се смени)

Освојва Лејкерс втора титула со ред паѓаш во кома се разбудваш по некоја година и гледаш утакмица на Лејкерс и рипаш од возбуда пошто нели хардкорското во крвта ти е

azb0lc5jowqz.jpg

Значи паѓаш во кома 2 дена и Клиперс се претвора во Лејкерс и си цепиш.

Ништо чудно ради повредава да ја искористи опцијата да остане уште една година во ГСВ, па следната да си иде како free agent.

Boogie имa 125кг. KD 108кг.тoa имa oгрoмнo знaчење нo секaкo грубo еднa гoдинa рекoвери и уште еднa гoдинa врaќaње нa фoрмaтa.Гoлемa е верoјaтнoстa KD пoвеќе дa не биде истиoт игрaч,нaвистинa гoлемa штетa.

KD во моментот до пред оваа повреда беше ѕверка шо можи да ти збрца 40поени на смеа на шала, ако се запни ЛАГАНО да премини и пееска.

Буги е друга приказна.

Иста таква ѕверка беше КОБИ.

КАКВИ год да се после таа повреда (а нормално нема истите да бидат), ПАК ќе се класа играчи над било кој друг од нивно време и во секој натпревар ќе се 20+ поени играчи. Во сегашна „модерна“ НБА кога центрите фати шутни играат и сите се тројкаши тимовите убиваат за константни играчи со 20+ поени.

И Леброн ене го старее ама класа е. Играше до крај на сезона со повреда на препони. Ќе ти ги збрца 20 па ти ако сакаш и на гла застани си.

Dojde vreme da rezimirame, posledna utakmica e.
Pivo i joint spremno, vecerva Toronto ke stanat shampioni. Kawhi ke odi na 40+ poeni. Ovaa sezona bese daleku pointeresna od prethodnata. Sigurno narednata ke e uste pointeresna.
KAWHI GOAT

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom