НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
:drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk:[DOUBLEPOST=1559965054][/DOUBLEPOST]Во ниту еден момент у серијава не се опуштив..уште не ми е верно водство..едноставно не ми се верува..

Очекувам да изгубат 4-3.

Цело време очекувам да изгубат ама ете...

Јас пак ваква доверба во Репторси сум немал никогаш. We've got Leonard dude!

Јас пак ваква доверба во Репторси сум немал никогаш. We've got Leonard dude!
Нц, не можам ја тоа лузерското да го shake off-нам, предолго ги имам гледано како губат за да се почнам да имам undisputed доверба.

Не дека не верувам..ама ептен ептен со задршка, не смеам да си дозволам целосно да верувам :D

Едно добри 30-40 натпревари мислам поминаа откога ГСВ последен пат дале под 100 поени. Доста слабо шутерски, од друга страна Торонто уште еднаш покааа јака психа и експлодираа трета четвртина после млакиот почеток, во ниеден момент не престанаа да си ја играат својата кошарка, тимски, пожртвувано, со многу осет и енергија на двата дела од теренот. Ибака блокериште, чудовиште, цела серија т.е. цела кариера ко комарци на ѕид ги лепи сите, луд е братот.

Btw Fun Fact of the day: Во регуларната сезона Репторси ги победија двапати Вориорси дома и на гости, со што вкупниот скор сезонава помеѓу Торонто и Голден Стејт е 5-1!

upload_2019-6-8_5-50-57.png
jwg2yhB.jpg

Ник Нрс :cuc: :cuc: :cuc:[DOUBLEPOST=1559966042][/DOUBLEPOST]
Едно добри 30-40 натпревари мислам поминаа откога ГСВ последен пат дале под 100 поени. Доста слабо шутерски, од друга страна Торонто уште еднаш покааа јака психа и експлодираа трета четвртина после млакиот почеток, во ниеден момент не престанаа да си ја играат својата кошарка, тимски, пожртвувано, со многу осет и енергија на двата дела од теренот. Ибака блокериште, чудовиште, цела серија т.е. цела кариера ко комарци на ѕид ги лепи сите, луд е братот.
Пошто сакам статистики тргнав да гледам кога последен пат не дале 100ка

Тоа било на 24ти март против Мавси кога изгубиле 126-91 на домашен терен, ама без Стеф играле.

Точно 29 меча поминале од тогаш ова беше триесетиот[DOUBLEPOST=1559966403][/DOUBLEPOST]
62230203_2851239154904590_3415315293214343168_n.jpg

Последно уредено:
Кој си игра ку*от со Википедија хахахахаха

Kawhi Anthony Leonard (/kəˈwaɪ/, born June 29, 1991) is an American professional basketball player for the Toronto Raptors of the National Basketball Association (NBA). He is widely considered one of the greatest players in the world and mentioned by many as one of the best ever.

Screenshot_20190608-100752_Chrome.jpg

Кој си игра ку*от со Википедија хахахахаха

Kawhi Anthony Leonard (/kəˈwaɪ/, born June 29, 1991) is an American professional basketball player for the Toronto Raptors of the National Basketball Association (NBA). He is widely considered one of the greatest players in the world and mentioned by many as one of the best ever.

Прегледај го приврзокот 210490

Мора да е @ilz
Се накурчил вчера што место Леонард отиде All In на Кари.

Без Дурант не би им дал ниту 1% шанса на ГСВ за некаков пресврт. Не е ова ГСВ од 2013-2015 кога имаа широка клупа со добри играчи и помлади Игудала и Ливингстон што ораа напред-назад. Но тоа е цената што треба да се плати за играч како Дурант во тимот, кој нажалост (за гсв) се повреди.

Торонто многу зрело изиграа, кога поведоа во 3/4 знаев дека нема да се вратат Вориорс. Каква само работа им заврши тој што го доведе Марк Гасол во тимот...секоја чест, многу паметен потег. Гасол, Ибака и Сиакам ги издоминираа ГСВ под кош. Имаше една ситуација кога Голден Стејт искочи со петорка во која Грин им беше највисок, а на друга страна Торонто излегува со тројцава погоре што ги набројав и генг бенг.
Каваи:cuc:

Последно уредено:
Ќе се враќа змијата следна???

Ама чекај бее.. боље нели беше Голден без Кеј-ди .. шо се деси ?? :pos::pos:
Као беше она боље баскет играат ... ддадада сигурно. Колку и да не го сакам од коа дое у Голден дечкото е институција за сите таму, така да ако не се врати у наредниве лабаво Торонто осваја.

Казнс не можам да го гледам. Значи НЕ МОЖАМ.
Со 10 другари се искарав уште летото кога го потпишаа, дека ќе бидат послаби со него.

Иначе за утакмицва. Кари максимално в џеб. Цела одбрна беше фокусирана на него а остатоков од тимот нема што повеќе да направи.

Каваи Ленард, дошо је тихо и ушао у легенду, исто како Док Холидеј.
Ме мрзи да го фотошопирам лицето на Каваи на фотографијава :)

dok-holidej-080-zlato-iz-nagodocesa-1-638.jpg

Ќе се враќа змијата следна???
Според последните најави, крај на сезоната за КД. Пробал во четвртокот на тренинг да се врати, ама посериозна е повредата од што викаа.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom