MkDon
Valencianista
Што е со толеранцијата од страна на судиите кон Дрејмонд? Calm down dude. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па брат, нека поигра и тој малце со тиквари. Тоа ми е муабетот. Да не треба 20 од 20 сезони додека игра, да му се носат најјаките соиграчи? Кој кур па него да му ги носат, оти не на Џорџ, Харден, Ембиид, Анте итн... Значи под дифолт мора тимот на Џејмс да е противник на моментално најјаките? Дали тоа се ГСВ или Оклахома, Сас, Лејкерс во минатото,не битно. И сеа ако не се донесе нешто квалитетно на Џејмс оф туф се плачи по нетов нашироко. Зошто да не се плачи за погоре споментите Џорџ, Харден,....?Oficijalno e out KD za G4.
Inace Aleksandar, sto mu donesoa na Lebron godinava ziti se? Lance Stephenson?Toa ti sto go zboris e normalna stvar, igraci se lepat za super zvezdi, ne znam zosto ti e cudno. Prasaj go Kemba dali saka da igra so Lebron ili Derozan i ke vidis koj ke bide odgovorot.
Шо глупости си изнапишалЗа Леброн не треба да се зборува ништо годинава. Се испосери максимално.
Имаше овде членови кои го исмеваа Коби и останатите оти не фаќале плеј оф а коњов играл финалина со сите тимови. Дојде на западот и кврц рачната.
И нешто што најмногу ме нервира уназад 10 години. Значи Оклахома на пример правела тим 4-5 години и стигнала финале, ГСВ исто, САС исто и сеа која е потребата Леброн да појде каде сака и секогаш да ги има најаките играчи околу него? Зошто да не појде во тим и да се прави тимот 4-5 години па да стигне финале? Ама не, влегуваат ол-ин и му носат играчи што сака без разлика што тимот се уништува н подолг рок. Зошто мора секогаш да им ебава мајката и да неможат да претнат после него? Зошто секогаш се квичи еееее ГСВ каков тим имаат неможе Леброн со ЏР СМит? Кој е Леброн бе па секогаш него по автоматизам да му носат секоја година играчи кои што ќе бидат конкурентни? Зошто да не биде то Леонард, Џорџ или Ентони на пример а да биде коњов? Преку кур со форсирањево и кемкањево. Значи секој период кога има некој тим кој доминира во НБА, на спротивната страна мора да го стават Леброн и да му носат играчи по негов избор. Абе цела НБА прплец ќе се направи ама мора тоа да е Леброн.
Како играч или како маркетинг машина?Hate it or Love it coekot e GOAT