Само на Арена и доколко некој има РТС 1 на некои кабелски оператери (не сателитскиот).Kje go davaat finalevo na nekoi od nashive programi, ili samo na Arena ?
На Едо ќе ја даваат, ама пола саат порано ќе почне.Kje go davaat finalevo na nekoi od nashive programi, ili samo na Arena ?
аххахахаххахаххххахахха кај ти текна ваква досетка будало една, ме пресмеа.[DOUBLEPOST=1559380785][/DOUBLEPOST]На Едо ќе ја даваат, ама пола саат порано ќе почне.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Во ред.Само на Арена и доколко некој има РТС 1 на некои кабелски оператери (не сателитскиот).
Еве ја отворив странава, идам на фудбал квиз, отварам Марко Ројс и второ прашање..Изволте preview уште за ова финале и не ве замарам веќе.
(жива душа не отвара на таа страната кај што работам, па мора некаде да си го изрекламирам трудот xD)
Мислам дека прашањето им е кој бил менаџер на Минхенгладбах тогаш кога Ројс играл таму што подоцна бил и на Дортмунд, а тоа е Фавре.Еве ја отворив странава, идам на фудбал квиз, отварам Марко Ројс и второ прашање..
![]()
Нов клуб Дортмунд Минхенгладбах![]()
Тоа е, само малце чудно е напишано пошто тој што го има правено квизот е од Англија и му е напишано на некој нивни начин.Мислам дека прашањето им е кој бил менаџер на Минхенгладбах тогаш кога Ројс играл таму што подоцна бил и на Дортмунд, а тоа е Фавре.