Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kje go davaat finalevo na nekoi od nashive programi, ili samo na Arena ?
На Едо ќе ја даваат, ама пола саат порано ќе почне.Kje go davaat finalevo na nekoi od nashive programi, ili samo na Arena ?
аххахахаххахаххххахахха кај ти текна ваква досетка будало една, ме пресмеа.[DOUBLEPOST=1559380785][/DOUBLEPOST]На Едо ќе ја даваат, ама пола саат порано ќе почне.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Во ред.Само на Арена и доколко некој има РТС 1 на некои кабелски оператери (не сателитскиот).

Еве ја отворив странава, идам на фудбал квиз, отварам Марко Ројс и второ прашање..Изволте preview уште за ова финале и не ве замарам веќе.
(жива душа не отвара на таа страната кај што работам, па мора некаде да си го изрекламирам трудот xD)
Еве ја отворив странава, идам на фудбал квиз, отварам Марко Ројс и второ прашање..
![]()
Нов клуб Дортмунд Минхенгладбах![]()
Тоа е, само малце чудно е напишано пошто тој што го има правено квизот е од Англија и му е напишано на некој нивни начин.Мислам дека прашањето им е кој бил менаџер на Минхенгладбах тогаш кога Ројс играл таму што подоцна бил и на Дортмунд, а тоа е Фавре.
Aма не ми се одеше офтопик, затоа не одговорив.