UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Kje go davaat finalevo na nekoi od nashive programi, ili samo na Arena ?

На Едо ќе ја даваат, ама пола саат порано ќе почне.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk
аххахахаххахаххххахахха кај ти текна ваква досетка будало една, ме пресмеа.[DOUBLEPOST=1559380785][/DOUBLEPOST]
Само на Арена и доколко некој има РТС 1 на некои кабелски оператери (не сателитскиот).
Во ред. :)

Ќе си ја гледате реприза како порано на некои натпревари што не го откриваа резултатот и чекаш да го гледаш во 1 по полноќ. :pos:

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Тоа на МТВ беше, кога даваа снимки од натпреварите. :pos:

Изволте preview уште за ова финале и не ве замарам веќе. :D

(жива душа не отвара на таа страната кај што работам ако не е за Реал или Јуве, па мора некаде да си го изрекламирам трудот xD)

Последно уредено:
Изволте preview уште за ова финале и не ве замарам веќе. :D

(жива душа не отвара на таа страната кај што работам, па мора некаде да си го изрекламирам трудот xD)
Еве ја отворив странава, идам на фудбал квиз, отварам Марко Ројс и второ прашање..
lXChNo9.png

Нов клуб Дортмунд Минхенгладбах :icon_mrgr:

Еве ја отворив странава, идам на фудбал квиз, отварам Марко Ројс и второ прашање..
lXChNo9.png

Нов клуб Дортмунд Минхенгладбах :icon_mrgr:

Мислам дека прашањето им е кој бил менаџер на Минхенгладбах тогаш кога Ројс играл таму што подоцна бил и на Дортмунд, а тоа е Фавре.

Мислам дека прашањето им е кој бил менаџер на Минхенгладбах тогаш кога Ројс играл таму што подоцна бил и на Дортмунд, а тоа е Фавре.
Тоа е, само малце чудно е напишано пошто тој што го има правено квизот е од Англија и му е напишано на некој нивни начин. :D Aма не ми се одеше офтопик, затоа не одговорив. :)

Имаше пред некое време на Марка објавена вест дека некои барови ќе бидат затворени вечерва заради безбедност, се плашат Шпанците оти имало инциденти сега кога играа со Барселона, исто имало инциденти и Звезда кога играле во Мадрид кошарката па затоа. Не се сомневам дека се ќе биди во најдобар ред. Преубав е стадинот и сигурно ќе биди спектакуларна вечер, ќе има поддршка Ливерпул од Мадриѓаните [emoji16]

Има ли некој од форумов шо ќе оди во Мадрид ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom