UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Kje go davaat finalevo na nekoi od nashive programi, ili samo na Arena ?

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
На Едо ќе ја даваат, ама пола саат порано ќе почне.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk
аххахахаххахаххххахахха кај ти текна ваква досетка будало една, ме пресмеа.[DOUBLEPOST=1559380785][/DOUBLEPOST]
Само на Арена и доколко некој има РТС 1 на некои кабелски оператери (не сателитскиот).
Во ред. :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Ќе си ја гледате реприза како порано на некои натпревари што не го откриваа резултатот и чекаш да го гледаш во 1 по полноќ. :pos:

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.950
Поени од реакции
18.059
Тоа на МТВ беше, кога даваа снимки од натпреварите. :pos:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.108
Изволте preview уште за ова финале и не ве замарам веќе. :D

(жива душа не отвара на таа страната кај што работам ако не е за Реал или Јуве, па мора некаде да си го изрекламирам трудот xD)

Последно уредено:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Изволте preview уште за ова финале и не ве замарам веќе. :D

(жива душа не отвара на таа страната кај што работам, па мора некаде да си го изрекламирам трудот xD)
Еве ја отворив странава, идам на фудбал квиз, отварам Марко Ројс и второ прашање..

Нов клуб Дортмунд Минхенгладбах :icon_mrgr:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Еве ја отворив странава, идам на фудбал квиз, отварам Марко Ројс и второ прашање..

Нов клуб Дортмунд Минхенгладбах :icon_mrgr:
Мислам дека прашањето им е кој бил менаџер на Минхенгладбах тогаш кога Ројс играл таму што подоцна бил и на Дортмунд, а тоа е Фавре.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.108
Мислам дека прашањето им е кој бил менаџер на Минхенгладбах тогаш кога Ројс играл таму што подоцна бил и на Дортмунд, а тоа е Фавре.
Тоа е, само малце чудно е напишано пошто тој што го има правено квизот е од Англија и му е напишано на некој нивни начин. :D Aма не ми се одеше офтопик, затоа не одговорив. :)

Член од
5 март 2018
Мислења
17.340
Поени од реакции
19.803
Имаше пред некое време на Марка објавена вест дека некои барови ќе бидат затворени вечерва заради безбедност, се плашат Шпанците оти имало инциденти сега кога играа со Барселона, исто имало инциденти и Звезда кога играле во Мадрид кошарката па затоа. Не се сомневам дека се ќе биди во најдобар ред. Преубав е стадинот и сигурно ќе биди спектакуларна вечер, ќе има поддршка Ливерпул од Мадриѓаните

Има ли некој од форумов шо ќе оди во Мадрид ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom