Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Не ги разбирам Јуве со купувањево на турчинов од Сасуоло, WTF 15милиона прв пат у живот тек слушам за него дека игра фудбал уопште:unsure:

Sea Sari ili Gvardiola :sakasuste:
Гвардиола е....

Иначе Тану е постер на tuz кој е доста респектиран и има ај да речиме демек 'врски'. Ова е постот негов денес..

Ok, let me give you a summary of the evening. Tonight was the gathering of 4 good friends who have been together to watch Juve games across the continent for a very long time.
Apart from me, one was the chief of Vikings; until last year he’s proved spot on on all our major transfers. Unfortunately he has had severe health problems, but now he is back into action and still has good contacts.
One of the other guys plays golf in Turin where CR7, Nedved and other Juve players and executives live.
Well, there was no doubt for them, based on what they have heard in their circles: it’s Pep. I have to trust them. Look back at my posts from the past. When did you first read “Pjanic a done deal”, “Higuain looking for home in Turin” or CR7 is ours?
Look carefully back at all the posts and then let me know. That’s why I’ll stick to Pep.
Сите потесни кругови од Јуве велат Гвардиола... Сеа нз

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Ако стане тренер Сари на Јувентус дефинитивно наредна сезона ќе биде прва што нема да ја гледам. Сум ги гледал и кога испаднаа ама претераа веќе. Моментите со Дел Пиеро и Буфон, менување ма логото, менување на име на стадионот, доведување повторно на предавникот и ставање директно во прв тим и капак на се доведување на менаџер кој покажуваше среден прст на навивачите на Јувентус и има кажано триста срања контра клубот. Да не спомнувам каква е и ситуацијата со фановите и како утакмиците на Јувентус изгледаат како театар а не фудбалски меч.

Why so serious?

Според мене единствена грешка на управата овие 10 години беше разделбата со Дел Пиеро... тој човек требаше и мораше да се пензионира во Јувентус, и да му се дадеше некакфа функција во клубот. Додека Буфон какошто гледам планира до 45 години да игра фудбал, а ако гледаме реално на ова Јувентус со овие амбиции што ги има неможе да му го исполни тоа...
- Логото го менувале едно 10-на пати низ историјата
- Од името на стадионот лапаат пари секоја година
- Од денешен аспект трампата Бонинаторот - Калдара оди во наш корист (што не мислевме така прошлата година)
- Тоа со Сари што јадел тикви против Јувентус, нема да е ниту прв ниту последен пат.... и Анчелоти и Алегри јаделе гомна, па си легнале на брашно кога дошле во Јувентус.
- Тоа со тифозите таму не сум многу запознаен со ситуацијата, такада не коментирам на таа тема.

Недвед, Ањели и Паратичи имаат еден тон кредити кај мене, тие го дигнаа Јувентус од мртвите, и за секоја нивна следна одлука јас ќе стојам позади нив, дека докажаа дека не работат на слепо, како пример Интер и Милан последнава декада[DOUBLEPOST=1559292853][/DOUBLEPOST]
Navivacite na Juve potegnale peticija, za da bidi trgnata dzvezdata na Antonio Conte od stadionot na Juventus.

Нема да ја тргнат...

Ако Конте не јаде гомна за Јувентус и се однесува коректно јас немам ништо против.

Ако случајно прави глупости и плука по Јуве тогаш треба мамето мамино да му ебат на стадионот.

Ако Конте не јаде гомна за Јувентус и се однесува коректно јас немам ништо против.

Ако случајно прави глупости и плука по Јуве тогаш треба мамето мамино да му ебат на стадионот.
Кога беше во Арецо јадеше трици за местење од наша страна за да спасиме тим од Серија Б. Ама заборајвме и ќе ги заборајвме и овие[DOUBLEPOST=1559302504][/DOUBLEPOST]Вистина ова го рече?? :)

Inter Milan has officially signed Conte and this what he had to say “I chose for Inter because Agnelli doesn’t want me anymore at Juventus.”
#Inter #juventus #Conte https://t.co/3NtOo5yJAl

Последно уредено:

Нема да јаде затоа што додека беше во Јуве збор немаше против Милан и Интер кажано, вистински професионалец. НЕма ни сега да каже, сепак е играчка и тренерска легенда на Јувентус, нема причина за таков примитивизам.

Pep Guardiola has not yet signed his Juve contract but negotiations are ongoing. Maurizio Sarri is the plan B of Juventus, According to Radio Bianconero https://t.co/uapd6lfztj

Pep Guardiola has not yet signed his Juve contract but negotiations are ongoing. Pep also want assurances on transfer budget. Maurizio Sarri is the plan B of Juventus, According to Radio Bianconero

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Brej Devi opsednat e so Pep, tuuu ako ne dojde na aparati ke zavrsi. (u bolnica ne u cazino eheheh)
Не бе брат, јас искрено сакам Гасперини можи и Инзаги. Нема др гласини искрено овај досеа најпоќе погоди Агрести и Ди Марцио исто.

Tonight we will tell you the name of the coach of Juventus. [Momblano]
Barzagli & Pirlo are expected to join the Juventus staff next season. (La Stampa)

Tonight we will tell you the name of the coach of Juventus. [Momblano]

Овој јајцата цитрони ни ги направи со Пеп, а сега вика дека вечер ќе сме го дознаеле новиот тренер на Јуве...:LOL:

Овој јајцата цитрони ни ги направи со Пеп, а сега вика дека вечер ќе сме го дознаеле новиот тренер на Јуве...:LOL:
Јас мислам дека пред финалето ништо нема да се знај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom