@Rick.Utd. да ти дај господ да доживееш некогаш Јунајтед да ти обезбеди премиершип титула уште у Фебруар месец, па ќе сватиш зошто се пишува на форум додека игра Јуве ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sto znam, licno za mene od kakov saka neka e karakter natprevarot jas kje go gledam junajted....@Rick.Utd. да ти дај господ да доживееш некогаш Јунајтед да ти обезбеди премиершип титула уште у Фебруар месец, па ќе сватиш зошто се пишува на форум додека игра Јуве ...
Така е брааат. Затоа јас станувам во 3 саат ноќеска да гледам пријателска против Лос Анџелес. Остај овие не разбираатSto znam, licno za mene od kakov saka neka e karakter natprevarot jas kje go gledam junajted....
Mislam deka forsiras, ama vo red e te razbiram. Ljubovta, odnosno custvoto sprema omileniot klub ne se steknuva, ili go imas ili ne.Така е брааат. Затоа јас станувам во 3 саат ноќеска да гледам пријателска против Лос Анџелес. Остај овие не разбираат![]()
Kaj vide.. daj slika ili prati link da zirnemeПеп е во Торино.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Ова јавно на тв го рече пособено за Погбс белким не е толку блесав. Во последните 2 год погоди доста пред то беше блесав.Почнува да ми иде на нерви овој Момблано...